Sport

Vlad Chiriches rupe tacerea: „Nu plec de la Tottenham”

Publicat: 02 mart. 2015
1

Chelsea Londra a câstigat primul trofeu în 2015, Cupa Ligii Angliei, dupa victoria obtinuta în fata rivalei londoneze, Tottenham, scor 2-0, în ultimul act al competitiei. Desi a fost anuntat titular de o parte a presei din Anglia, Vlad Chiriches nu a jucat niciun minut împotriva lui Chelsea, însa fostul fundas al Stelei nu se gândeste la plecare si asteapta sa-si câstige locul de titular la Tottenham.

„Este decizia antrenorului, o respect si trebuie sa lupt în continuare, sa ma antrenez bine, iar când am ocazia sa joc si sa o fac cât pot de bine. Nu pot spune ca am avut o discutie cu antrenorul, dar probabil asta a simtit dânsul. Nu pot sa spun ca el nu ma place, dar probabil gândeste cu totul altceva si nu corespunde cu ce joc eu la momentul acesta. Normal, când vezi stadionul acesta (n.n. Wembley) si atmosfera, atunci regreti ca nu esti pe teren, dar asta e. O sa vina si momente mai bune pentru mine!”, a spus Chiriches, într-un interviu oferit pentru Digi Sport.

Desi mai prinde rar echipa lui Tottenham, Chiriches nu are de gând sa plece la o alta echipa, cu toate ca în aceasta iarna s-a tot scris despre interesul celor de la AS Roma pentru el. „Eu ramân în continuare concentrat aici, îmi doresc sa evoluez cât mai mult si sper sa am posibilitatea si sansa sa joc. Nu ma gândesc la o plecare, îmi doresc foarte mult sa joc pentru clubul meu”, a mai afirmat Chiriches, care a vorbit si despre postul de fundas dreapta, pe care este pus sa joace mai nou de antrenorul sau de la Tottenham: „Nu sunt foarte obisnuit, normal, jucând de la 14-15 ani fundas central. E putin mai dificil sa te acomodezi cu pozitia noua. Am încercat pe cât posibil sa joc cât mai bine si pe acea pozitie”.

Adauga un comentariu