Cancan

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu par să se fi împăcat! Cum au fost surprinși de Paște

Publicat: 04 mai 2021
Vlad Gherman Cristina Ciobănașu împăcat
Ultimele imagini cu Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu dau de înțeles că s-ar fi împăcat

Veste bună pentru fanii celor doi, deoarece Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu par a se fi împăcat și să fi revenit la sentimente mai bune. Cei doi au fost filmați împreună de Paști, cu toate că se despărțiseră în urmă cu cinci luni. Mai mult, au mai existat și alte gesturi care dădeau de înțeles că cei doi și-au mai dat o șansă.

Toate ca toate, dar este posibil ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să se fi împăcat! Iar acest lucru nu poate decât să aducă bucurie printre fanii celor doi. Mai mult, gesturile dintre cei doi, din ultima perioadă, au dat de bănuit!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu par să se fi împăcat

Cei doi au păstrat o relație foarte bună între ei chiar dacă au decis să se despartă în urmă cu aproape cinci luni. În tot acest timp, nu de puține ori s-au comportat ca doi iubiți. De data aceasta au filmat un material împreună cu ocazia sărbătorilor pascale, în timp ce ciocnesc ouă, iar fanii au intrat la bănuieli. Apropierea dintre cei doi i-au pus pe fani pe gânduri. Mai ales că nu este pentru prima oară când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu petrec timp împreună. Să fie vorba despre o nouă șansă în ceea ce privește povestea lor de dragoste? Sau este vorba doar despre o relație de prietenie și atât?

Alături de Ruxandra Ion și soțul ei, Cristina Ciobănașu i-a făcut o vizită lui Vlad Gherman. Cei patru au petrecut o seară liniștită, au comandat pizza, au stat la povești și au urmărit împreună serialul „Adela”. Actorul a filmat-o pe Cristina în timp ce se ocupa de treburile gospodărești în bucătărie, iar fanii au observat chimia dintre cei doi, care… nu sugerează o posibilă prietenie după despărțire. Ci mai degrabă… o împăcare, mult așteptată de fani.

A doua zi, dis-de-dimineață, Cristina Ciobănașu a scos din folderul cu amintiri o fotografie în care Vlad Gherman dormea alături de pisicuța pe care au adoptat-o pe vremea în care formau un cuplu. Ulterior, actorul a publicat pe contul său de Instagram o forografie în care era pe Video Call cu fosta iubită, care îi arăta animăluțul de companie.

Vlad Gherman i-a compus o piesă de dragoste Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman a compus o piesă de dragoste pentru fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu. Fanii sunt derutați de evenimentele care se întâmplă între cei doi actori, mai ales după ce Vlad și-a exprimat suferința în versuri, în fața fanilor, lucru ce i-a emoționat extrem de tare pe internauți, inclusiv pe ea.

Chiar dacă au trecut mai multe săptămâni de când au făcut anunțul separării, pe Instagram, aceștia dându-le vestea șocantă internauților la începutul lunii februarie, se pare că el încă suferă, drept dovadă fiind melodia tristă compusă pentru fosta iubită.

Versurile piesei compuse de Vlad Gherman pentru Cristina Ciobănașu sunt foarte emoționante, acesta exprimându-și fără perdea toate sentimentele. În primul fragment, acesta îi cere să-i spună dacă poată să facă ceva pentru a o întoarce la el. Așadar nu este exclus ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să mai fi dat o șansă relației lor și să se fi împăcat.

Adauga un comentariu