National

Vlad Voiculescu a primit mai multe amenințări cu moartea: „Sunt profund șocat de ce s-a întâmplat”

Publicat: 18 apr. 2021
vlad voiculescu în costum cu fundal portocaliu
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a primit mai multe amenințări cu moartea. În cadrul unui interviu, acesta a făcuit o declarație surprinzătoare, în care a precizat că amenințările au fost făcute în repetate rânduri, însă, potrivit unor surse, acesta nu a depus nicio plângere.

”Sunt obosit și un pic amărât. După ce voi dormi corespunzător, o să văd pe mai departe. Sunt profund șocat de ce s-a întâmplat în ultimele zile. Am fost un mare susținător a lui Florin Cîțu, mi-am pus mari speranțe la nivel personal și profesional în dumnealui”, a spus Vlad Voiculescu.

”Ministerul Sănătății trage ponoasele, este ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cât eficient. Capacitatea Ministerului Sănătății de a comunica este redusă. Am primit mai multe amenințări cu moartea”, a mai spus Vlad Voiculescu, la ProTV Plus.

Vlad Voiculescu: „Cred că am greșit în anumite aspecte și cred că atunci când m-am așteptat la o anumită decență”

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii a avut o intervenţie publică vineri, 16 aprilie 2021, unde a lansat o serie de atacuri dure la adresa politicienilor, presei şi premierului Florin Vasile Cîțu, după ce a fost revocat din funcţie.

„Am considerat că alegerile au trecut și că suntem un Guvern, o echipă, o echipă care vrea cu adevărat să construiască. Cred că am greșit în anumite aspecte și cred că atunci când m-am așteptat la o anumită decență, în vremuri în care oameni mor în fiecare zi, când m-am așteptat la decență din partea multor politicieni și a unei părți a presei, cred că am greșit!

Vlad Voiculescu: „România are nevoie de politicieni care să acţioneze în interesul oamenilor”

Fostul ministru al Sănătăţii a declarat că a fost o greșeală să se aștepte la decență din partea tuturor. Totodată, acesta a transmis că România are nevoie de politicieni care să decidă în interesul cetăţenilor.

„Am crezut că premierul numit de o coaliție în care s-au stabilit reguli clare nu va folosi forța pe care i-am dat-o pentru rațiuni care țin mai degrabă de cariera sa politică, așa cum chiar dânsul s-a exprimat.

Cred că, în general, România are nevoie de politicieni care să acționeze în interesul oamenilor și să facă asta în fiecare zi, cu fiecare gest, cu fiecare vorbă. Am crezut că am ieșit din epoca epoleților, a specialiștilor, a privilegiilor nemăsurate. Cred că și aici m-am înșelat, mai avem ceva drum până acolo”, a spus Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu, atac la profesorul Rafila: „Este o mare dezamăgire pentru mine”. Vlad Voiculescu a primit amenințări cu moartea

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a menționat că marea lui dezamăgire este profesorul Alexandru Rafila și criticile acestuia.

”Domnul profesor Rafila este o dezamăgire pentru mine personal, nu ne cunoaștem de ieri, de astăzi. Eu am fost cel care i-a prelungit în 2016 mandatul de reprezentant al României la OMS.”, a spus Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu, atac dur la Florin Cîțu

Vlad Voiculescu i-a transmis un mesaj dur lui Florin Cîțu, după demiterea din Ministerul Sănătății.

„Premierul actual nu are susținerea USR PLUS, e o decizie firească din moment ce a acționat în felul ăsta, fără nici măcar un fel de discuție! E profund în neregulă la nivel uman și profesional. Dincolo de nivelul uman și profesional, e profund greșit la nivel politic, acolo unde e o coaliție și cuiva i s-a dat putere, putere care nu ar trebui folosită împotriva unui membru al coaliției ci exclusiv în interes public!

Dacă demiterea mea și a doamnei Moldovan sunt in interes public, atunci trebuiau explicate lucrurile astea. Fără o explicație decentă, doar pe rațiuni de orgoliu sau de cariera personală a dumnealui, e o rușine la nivel uman, profesional și politic”, a spus Vlad Voiculescu.

Adauga un comentariu