International

Vladimir Putin a inceput sa se PLANGA! Afirmatia surprinzatoare facuta in timpul unei vizite oficiale

Publicat: 12 iun. 2016
1

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a plans miercuri, in Belarus, de lipsa somnului cauzata de agenda sa de lucru foarte incarcata.

Dorm putin. Alaltaieri, am dormit patru ore si noaptea aceasta, tot patru”, a spus Putin, in timpul unei vizite la Minsk, dupa ce omologul sau din Belarus, Alexandr Lukasenko, l-a intrebat cum se simte, consemneaza agentia EFE. „Nu e bine”, i-a replicat acesta din urma, care este cu aproape doi ani mai tanar decat liderul de la Kremlin si detine puterea din 1994.

Liderul rus a avut marti o zi plina, in care i-a primit pe membrii Guvernului, a purtat discutii cu premierul israelian Benjamín Netanyahu si a celebrat seara cu acesta, la teatrul Balsoi, un sfert de secol de relatii diplomatice.

„In toti acesti opt ani, am muncit ca un sclav pe o galera, de dimineata pana noaptea” a declarat, in februarie 2008, Vladimir Putin, rezumand activitatea sa din acei ani in fruntea Kremlinului.

Colaboratorul sau apropiat si sef al Administratiei Prezidentiale, Serghei Ivanov, a afirmat la randul sau despre presedintele rus ca niciodata nu a cunoscut un om cu atata putere de munca. „Se culca foarte tarziu (…), iar dimineata imediat te cheama. Cand doarme?”, s-a intrebat Ivanov.

Adauga un comentariu