International

Vladimir Putin nu isi mai poate ascunde problemele de sanatate – FOTO

Publicat: 04 dec. 2012

Zvonurile privind starea de sanatate a lui Vladimir Putin devin tot mai greu de dezmintit de catre Kremlin, presedintele rus avand nevoie de ajutor din partea premierului turc pentru a se aseza pe scaun, in timpul vizitei de la Istanbul, scrie gandul.info.

Putin, care si-a construit de-a lungul anilor o imagine de persoana foarte activa, practicand numeroase sporturi, parea sa aiba dureri atat de puternice de spate, incat Recep Tayyip Erdogan i-a oferit o mana de ajutor.

Vizita, prima din ultimele doua luni, avand ca subiect principal situatia din Siria, a fost amanata pe fondul unor informatii vehiculate in spatiul public rus si international privind o accidentare suferita de Putin la nivelul spatelui.

Kremlinul a negat vehement orice fel de probleme de sanatate de partea presedintelui rus, insa zvonurile s-au amplificat la finele saptamanii trecute, cand premierul japonez Yoshihiko Noda i-a spus primarului orasului Nemuro ca si-a anulat vizita pe care urma sa o aiba in aceasta luna in Rusia din cauza problemelor de sanatate pe care le are Putin.

Presedintia rusa a negat imediat aceste informatii, explicand ca data exacta a vizitei premierului nipon la Moscova nu fusese stabilita.

Oricare ar fi problema de sanatate a lui Putin, insa, este clar ca ea exista si i-a afectat programul de lucru, noteaza sursa. Un exemplu in acest sens este faptul ca Vladimir Putin a stat, in ultima luna, la resedinta lui de langa Moscova, de unde a condus Rusia. Liderii politici din tara l-au vizitat aici in ultima luna, pentru a discuta despre problemele de guvernare. Oficial, totusi, liderul de la Kremlin a stat in resedinta din Novo-Ogariovo „pentru a evita blocajele din traficul Moscovei”.

In tot acest timp, Putin a aparut la televizor doar asezat sau filmat in cadre foarte stranse, noteaza BBC, citat de Agerpres. Secretomania din jurul starii de sanatate a presedintelui rus s-a dovedit a fi contraproductiva, ea alimentand zvonurile si amintind de era sovietica, in care starea de sanatate a secretarilor generali ai partidului comunist era secret de stat, de nedivulgat pana cand persoanele in cauza nu erau depuse pe un catafalc.loading...

Comentarii
  • KAKARAU, ce mai stai? Sari pe Kremlin ca se elibereaza scaunul !!!Unde mai pui ca acolo curg fluvii de votca, iar KGB-isti sunt puzderie, ca numai asa te simti bine, cu Rosca Stanescu si Felix prin preajma !!!

Adauga un comentariu