Actualitate

Vladimir Putin susţine că Rusia are vaccinul impotriva coronavirus! Fiica acestuia ar fi fost vaccinata împotriva coronavirus

Publicat: 11 aug. 2020
Vladimir Putin susţine că Rusia are vaccinul impotriva coronavirus
Vladimir Putin susţine că Rusia are vaccinul impotriva coronavirus

Vladimir Putin, liderul Rusiei susţine că ţara pe care o conduce are deja vaccinul vaccinul impotriva coronavirus şi este deja funcţional. Conform relatărilor acestuia, fiica lui Vladimir Putin s-a vaccinat deja împotriva coronavirus. Informaţia pare de domeniul fantasticului, şi nu poate, momentan, fi verificată, dar îi aparţine lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin susţine că Rusia are vaccinul impotriva coronavirus

În cadrul unei videoconferinţe făcute cu membrii Guvernului rus, liderul Rusiei a anunţat faptul că medicii au realizat primul vaccin anti-Covid din lume. Preşedintele Vladimir Putin a afirmat, în videoconferinţa transmisă în direct de televiziunile ruseşti faptul că Rusia este prima ţară din lume care are un vaccin funcţional pentru imunizare COVID.

Rusia a devenit prima ţară din lume care are vaccinul coronavirus, susţine Vladimir Putin.

Conform declaraţiilor făcute de Vladimir Putin, în aceste momente, Rusia ar deţine primul vaccin funcţional imotriva coronavirus. Acesta le-a explicat celor prezenţi la conferinţa şi la şedinţa Guvernului faptul că va acorda dreptul de utilizare pentru COVID-19, la mai puţin de la două luni de la începerea testelor pe oameni.

„În această dimineaţă, pentru prima dată în lume, un vaccin împotriva noului coronavirus a fost înregistrat“, a spus el. „Ştiu că este destul de eficient, că oferă o imunitate durabilă“, a adăugat preşedintele rus.

Fiica lui Vladimir Putin s-a vaccinat împotriva coronavirus

Vladimir Putin susţine că fiica acestuia s-a vaccinat deja împotriva coronavirus. Acesta a spus că vaccinul este chiar eficient şi formează o imunitate puternică şi un grad ridicat de protecţie. Vaccinul a trecut de toate verificările necesare, susţine acelaşi Vladimir Putin.

„Ştiu că funcţionează chiar eficient, formează imunitatea puternică şi, repet, a trecut de toate verificările necesare”, a afirmat liderul de la Kremlin.

Asemenea teste clinice necesită o rată semnificativă de participanţi care au fost infectaţi pe care să se teste eficienţa vaccinului. Este o etapă considerată esenţială înainte ca un vaccin să primească aprobare pentru a fi reglementat.

Elita rusească, formată din oameni de afaceri, directorii de companii şi politicieni, a avut acces la un vaccin experimental anti-COVID, dezvoltat de Institutul Gamaleia din Moscova, încă din luna aprilie, scrie publicaţia Bloomberg.

Vaccinul împotriva coronavirus urmează să intre în producerea de masă

Preşedintele Rusiei a afirmat că spera ca în curând, vaccinul împotriva coronavirus va intra în producţie de masă. Aprobarea Ministerului Sănătăţii a fost cel de-al treilea pas a testării. Aprobarea reprezintă efectuarea testelor clinice mai ample, pe mii de participanţi.

Este o etapă considerată esenţială în realizarea unui vaccin eficient. Institutul Gamaleia a finalizat studiul clinic, în care a fost implicat personal militar. Prima fază de testare a vaccinului pe oameni finanţat de statul rus a implicat 40 de oameni, iar în următoarea etapă, studiul s-a desfăşurat pe un eşantion mai mare. Locaţia selectată pentru acestea a fost un prestigios spital militar din Moscova iar subiecţii au fost un grup de voluntari format din soldaţi ruşi şi civili. Organizaţia Mondială a Sanitaţii a reacţionat cu precauţie la anunţul lui Vladimir Putin

OMS a reacţionat cu precauţie la anunţul lui Vladimir Putin referitoare la anunţul făcut de cercetătorii ruşi.

„Există în prezent sute de vaccinuri (împotriva COVID-19) în proces de testare şi trebuie să îndeplinească toate normele şi reglementările prevăzute pentru a fi aplicate în siguranţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al OMS, Christian Lindmeier, la o conferinţă de presă. Oficialul OMS a declarat că în unele ocazii „sunt raportate descoperiri care ulterior întârzie, pentru a parcurge toate fazele necesare” şi a putea fi aplicate pe scară amplă.

Adauga un comentariu