Local

Vladimir Tanasoiu a obtinut o derogare de la ministrul Remes

Publicat: 11 feb. 1999

In urma intalnirii avute la sfarsitul saptamanii trecute cu ministrul Traian Decebal Remes, presedintele CJ, Vladimir Tanasoiu, a obtinut pasuirea taxelor vamale pentru utilajele destinate statiei de epurare. Prelungirea timpului de plata aprobat de Remes este de 120 de zile.

In prezent, utilajele se afla in vama de anul trecut. La finalizarea lucrarilor investitionale la statia de epurare a apelor uzate va finanta si Consiliul Local. In acest sens, „primarul Constantin Simirad s-a aratat binevoitor”, a declarat Tanasoiu. In cadrul aceleasi intalniri, au fost purtate discutii si legate de bugetul judetului Iasi.

Cheltuielile minime ale bugetului judetean au fost estimate la 172 miliarde lei. Din calculele efectuate de specialistii CJ au rezultat un buget de 83 miliarde lei. Delegatia ieseana a fost sfatuita de ministrul Remes sa-si gaseasca sursele financiare pentru a completa bugetul pana la 150 miliarde lei. In ceea ce priveste, problema protectiei copilului, MF a alocat peste 1.000 de miliarde lei pentru toti copii institutionalizati din Romania. In aceste conditii, Directia Generala pentru Protectia Drepturilor Copilului Iasi are asigurata suma de 89 miliarde lei. Cu acesti bani DGPDC va putea sustine financiar intretinerea celor peste 2.000 de copii institutionalizati.loading...

Adauga un comentariu