Eveniment-Social

Vladimir Tanasoiu isi acuza ministrul, coleg de partid

Publicat: 27 apr. 1999

•presedintele CJ Iasi ii reproseaza colegului de partid Remes ca a lasat Iasul fara bani

La Forumul alesilor locali ai PNL, desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute la Bucuresti, presedintele Consiliului Judetean, Vladimir Tanasoiu a vorbit despre „greutatile administratiei publice locale intr-un cadru legislativ incomplet, incorerent, inconsecvent”. Potrivit interventei sale, „exemplul de la Iasi este uluitor, intrucit Consiliul Judetean se judeca cu Primaria si cu Prefectura pentru stabilirea finantatorilor Filarmonicii Moldova, Teatrului Luceafarul si a caselor de copii din muncipiul Iasi”. Surprinzator, liberalul Tanasoiu il face vinovat pe liberalul de la cirma Ministerului de Finantate, Traian Decebal Remes. „Cunoscind situatia de la Iasi, nici macar ministrul finantelor nu a incercat sa sprijine un consiliu judetean condus de liberali, nealocind judetului Iasi nici un ban de la bugetul central, in timp ce pentru toate judetele conduse de presedinti PDSR a dat pentru fiecare miliarde bune”, a mai afirmat Vladimir Tanasoiu.
Conform opiniei sale, „in conditiile in care PNL are trei presedinti de consilii judetene (Iasi, Alba, Timis), era intelept, ca in aceasta jungla legislativa, ministrul Traian Decebal Remes sa-i sprijine pe acesti alesi locali”.
Pentru indreptarea „haosului legislativ cu care se confrunta administratia publica locala”, presedintele Tanasoiu a cerut liderilor PNL, parlamentari, ministri, secretari de stat, un sprijin concret in rezolvarea problemelor din teritoriu. Si pentru ca este anul preelectoral, presedintele CJ a recomadat demnitarilor ca „sprijinul lor va constitui cartea cistigatoare a viitoarelor alegeri”.loading...

Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit