Cancan

Vlăduța Lupău a dat lovitura. Ce mesaj le-a transmis fanilor la început de săptămână

Publicat: 07 dec. 2020
Vlăduța Lupău a dat lovitura
Îndrăgita artistă populară Vlăduța Lupău a lansat un colind de succes

Frumoasa artistă Vlăduța Lupău a dat de curând lovitura cu noua melodie lansată, aceasta strângând rapid mii de vizualizări. Piesa intitulată „De Crăciun” a fost bine primită de ascultători și a ajuns pe locul 4 în topul pieselor românești. Artista susține că este foarte încântată de videoclip, care a fost filmat pe o vreme geroasă.

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii de când a lansat ultima melodie. Astfel, interpreta de muzică populară a transmis un mesaj emoționant fanilor săi la început de săptămână, internauții fiind cei responsabili pentru urcarea sa în topurile muzicale.

Vlăduța Lupău a dat lovitura cu ultima piesă

Melodia intitulată „De Crăciun” a apărut în urmă cu numai 2 zile și a strâns mii de vizualizări pe canalul de Youtube. Astfel, piesa a ajuns rapid pe locul 4 în topul melodiilor românești. Artista a ajuns la inimile tuturor, versurile melodiei având un mesaj puternic legat de sărbătorile de iarnă.

Frumoasa cântăreața este încântată de ultima sa piesă, videoclipul fiind filmat în urmă cu aproximativ o săptămână, pe o vreme geroasă. Cu toate acestea Vlăduța Lupău a rezistat frigului, produsul final al clipului fiind unul pe măsura așteptărilor sale.

Artista este în culmea fericirii

700.000 de vizualizări în 2 zile. Top #4 în România pe YouTube. Cu aceste statistici eu încep săptămâna PERFECT Vă doresc asemenea și vouă și vă las câââântecul meu preferat să-l ascultați și să-l distribuiți să ajungă la toți românii”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook .

Între timp melodia îndrăgitei cântărețe de muzică populară a mai adunat ceva aprecieri, fiind tot mai aproape de 740.000 de vizualizări. Artista a mărturisit că a plâns prima oară când a văzut videoclipul pentru că este filmat alături de familia sa dragă.

Familia artistei apare în videoclip

Soțul, fratele, cumnata, nepoata, dar și părinții artistei apar în clipul piesei „De Crăciun”, mesajul melodiei fiind acela că sărbătorile sunt mult mai frumoase acasă, alături de oamenii dragi, motiv pentru care Vlăduța Lupău speră ca versurile să le transmită oamenilor bucurie, pace și liniște.

Renumita cântăreață de muzică populară este tare mândră de familia sa, în ciuda faptului că nu postează imagini cu cei dragi. Bruneta are o relație specială cu fratele ei, Bogdan, acesta numindu-și unica fiică după celebra sa soră.

În altă ordine de idei, deoarece se apropie vremea colindelor, Vlăduța Lupău se poate considera fericită după ce a dat lovitura cu ultima piesă lansată…

Adauga un comentariu