Mozaic muzical

Vlăduța Lupău are coronavirus. Care este starea cântăreței de muzică populară

Publicat: 29 oct. 2020
Vladuta Lupau cu palarie pe cap
Vlăduța Lupău are coronavirus, cântăreața și-a anunțat fanii în urmă cu puțin timp

Vlăduța Lupău are coronavirus, cântăreața și-a anunțat fanii în urmă cu puțin timp. Frumoasa brunetă, care a devenit tot mai apreciată în rândul artiștilor de muzică populară, și-a anunțat admiratorii pe pagină sa de Instagram că nu știe de unde a contractat virusul, însă s-a izolat acasă pentru 14 zile, așa cum prevede legea, având forme ușoare.

Cântăreața a făcut un apel către fanii săi să meargă să se testeze pentru noul coronavirus chiar dacă au simptomele unei simple răceli.

Vlăduța Lupău are coronavirus

Interpreta de muzică populară le-a spus admiratorilor că doar prin testarea din pripă se poate opri răspândirea virusului.

„Dragii mei… vreau să̆ vă spun că̆ în urmă̆ cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, că atare am luat decizia de a merge și a mă̆ testa iar răspunsul din pă̆câte a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să̆ spun că̆ fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să̆ rămână aș̦a 🙏🏼

Timp de 14 zile, aș̦a cum este protocolul voi stă în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră̆ la fel că și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu șțiu nici eu, mai ales că̆ nici nu am fost prezență la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că̆ aveți simptome de răceală, să̆ vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc să̆nătate multă̆ tuturor și să̆ ne vedem cu bine!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagină ei de Instagram.

Victoraș Micula a căutat la MAI informații despre familia Vladutei Lupău

Vlăduța Lupău are coronavirus, însă necazurile au început cu mult timp în urmă pentru artista. Victoraș Micula este cercetat penal pentru că a căutat la MAI informații despre mai multe persoane celebre printre care și familia artistei. Tânărul de bani gata a fost ajutat de mai mulți polițiști, potrivit informațiilor apărute în presă.

“În seara zilei 21 aprilie 2018, numitul Victor Micula a intrat în aceeaşi încăpere în care îşi desfăşura activitatea numită Ile Camelia, şi anume în incinta Poliţiei Municipiului Oradea – Biroul Supravegheri Video. In prezenţa unei persoane aflate în cercul său relaţional (Popa Beniamin Paul), cu folosirea userului şi parolei numitei Ile Camelia, care şi-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesat nelegal, în interes personal, cu depăşirea limitelor autorizării permise agentului de poliţie Ile Camelia.

Mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, şi anume Evidenţa Auto, Evidenţă Persoane, respectiv Evidenţa Paşapoarte, în scopul de a află date confidenţiale în legătură cu persoană numitei Lupău Vlăduţa Mărioara (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia (Lupău Ioan Gavril, Lupău Remus).

Acest fapt a produs indignarea unor lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliţiei Municipale Oradea, faptă care întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic, prev. de art. 360 alin.1, 2 şi 3 cod penal, ce urmează a fi reţinută în sarcina numitului Micula Victor, respectiv de complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, reţinută în sarcina lui Île Camelia, sens în care se va dispune extinderea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Micula Victor şi Île Camelia”, se arată în ordonanța de urmărire penală împotriva lui Victor Micula.

Adauga un comentariu