Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău, celebra cântăreață de muzică populară s-a căsătorit astăzi – Galerie Foto

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Frumoasa interpreta de muzica populară, Vladuta Lupau a spus adio burlăciei şi s-a legat astăzi destinul de iubitul Adi Rus. Cununia s-a desfăşurat într-un cadru de poveste. Totul s-a petrecut intr- o pădure. Aceştia au venit călare către locul ceremoniei. Pentru a marca puritatea evenimentului, au eliberat doi porumbei albi. Pentru eveniment tânăra cântăreaţa a optat pentru două ţinute. Primul outfit a fost format dintr-un costum alb cu inserţii de blană în zona bazinului. Pentru cel de-al doilea a ales o rochie scurtă, albă, care i-a pus în evidenţă silueta. Adi a ales un costum clasic, albastru închis. Accesoriile colorate au adus o notă deosebită vestimentaţiei bărbatului.

A fost cerută în căsătorie cu ajutorul poliției

Vlăduța Lupău, interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie vara trecută de către Adi Rus, fiul lui Toma Rus, fostul șef al BCCO Cluj. Cererea de căsătorie a fost făcută cu ajutorul Poliției Rutiere Cluj, după cum a povestit chiar Vlăduța Lupău. Se pare că Adi Rus i-a convins pe poliţiştii clujeni să îl ajute să o impresioneze pe iubita să. Aceştia au fost de acord, aşa că au tras-o pe dreapta pe Vlăduța în timp ce traversa Calea Turzii.

La doar 25 de ani, Vlăduța Lupău a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Interpreta se împarte cu greu între zecile de concerte şi spectacole, însă o face cu mare drag. Iar drumul spre succes nu a fost unul nici scurt şi nici uşor. Vlăduța Lupău a intrat în industria muzicală încă de la vârsta de la patru ani, iar anii de muncă o recompensează acum pentru toate sacrificiile.

De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.

Iar pe lângă impresionantă carieră în muzică populară, Vlăduța este şi o mare iubitoare de animale. Motiv pentru care a urmat cursurile de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. După ce a obţinut certificatul de medic veterinar, artista a zis că vrea şi mai mult, iar acum urmează studiile doctorale din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Adauga un comentariu