Eveniment-Social

Vloggerul Ilie Bivol a fost ajutat de „Esti din Iasi daca…” sa-si creasca numarul de simpatizanti pe YouTube

Publicat: 04 oct. 2016
1
In urma fan meeting-ului organizat la Iasi de vloggerul moldovean, acesta a reusit sa isi mai atraga cateva sute de simpatizanti pe canalul de YouTube. Evenimentul a avut loc duminica, 2 octombrie 2016, in incinta Complexului Comercial Iulius Mall din Iasi, acolo unde s-au strans peste 300 de copii, impreuna cu parintii lor, veniti special pentru a-l vedea pe faimosul Ilie Bivol.

Punctul culminant al grandioasei adunari a fost momentul in care pompierii au fost alertati de catre un comerciant care s-a speriat de numarul mare de persoane prezente in incinta mall-ului. Clipele de panica generate in randul celor prezenti la eveniment au fost surprinse de mai multe persoane si au ajuns subiect de presa national. Video-urile au devenit virale in spatiul virtual, in mod special pe grupulEsti din Iasi daca…, unde au starnit controverse in randul iesenilor, multi dintre ei considerand ca astfel de evenimente organizate pe retelele de socializare ar trebui interzise sau macar anuntate din timp pentru ca administratorii locatiilor comerciale sa fie pregatiti din timp. 

Citeste si: EXCLUSIV! VIDEO DE SENZATIE! Iulius Mall evacuat din cauza vlogger-ului Ilie Bivol din R. Moldova – FOTO – UPDATE

Important de mentionat este ca vloggerul a intrat in centrul atentiei in Iasi, prin intermediul zecilor de postari facute pe grupul „Esti din Iasi daca…”, dar si in Romania, cazul fiind transmis la televizor de toate agentiile de presa nationale. Astfel, din randul sutelor de fani adunati la evenimentul organizat de acesta, multi s-au abonat la canalul de YouTube denumit „Ilie’s Vlogs”.

Sursa video ProTV 

Comentarii
  • parintii mai bine i-ar pune pe copii sa lucreze la matematica sau sa citeasca o carte decat sa mearga la Mall sa vada un ”vlogger”…si are si o fata de prost…

    • Normal, romanii sunt individiosi pe succesul altora.

      Cate despre matematica, fii sigur, daca nu veneau in Mall, se jucau pe smartphone, si tot nu-si faceau temele.

  • PROSTIA DIN IASI DEPASESTE ORICE IMAGINATIE,CAND DRACUL GUVERNUL A TAIAT 25% DIN SALARIUL VOSTRU BOILOR DIN IASI,CE A-TI FACUT ? A-TI IESIT LA MALL?IASUL ASTA AR FI TREBUIT SA SE CHEME LASI ,ORASUL LASILOR DIN ROMANIA.

  • Omul asta, ilie bivol a venit sa dea stikere la idioti si sa adune bani pentru masina, casa..etc sub pretextul ca face un skate park in Chisinau… pe el il doare la basca citi copii isi rup picioarele in inghesuiala si citi mor calcati in picioare… Romania este pepiniera de prosti, aici toti istetii vin sa se imbogateasca ! …Si bine fac !

Adauga un comentariu