Stiri

Vodafone a ridicat viteza la internet la 100 Mbps

Publicat: 21 ian. 2013

Vodafone Romania, cel de-al doilea operator de comunicatii mobile, ridica viteza noilor servicii 4G la 100 Mbps si lanseaza noi abonamente pentru clientii sai existenti si cei noi.

“Utilizatorii din Romania beneficiaza de cea mai ridicata viteza posibila prin tehnologia 4G/LTE, de pana la 100 Mbps. Experienta superioara oferita de Internetul mobil 4G este acum la indemana clientilor nostri, care pot alege intre doua pachete special concepute, ce includ trafic de date generos si terminale 4G la preturi avantajoase”, a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

Noua oferta 4G, pentru abonatii noi si existenti consta in doua abonamente de internet pe laptop sau tableta, Internet Nelimitat Turbo 75 si Internet Nelimitat Turbo 100.

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 75 include trafic de 12GB, cu o viteza de download de pana la 75 Mbps si de upload de pana la 37,5 Mbps, pentru 19 Euro / luna.

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 100 include 20GB trafic de date, cu o viteza de download de pana la 100 Mbps si o viteza de upload de pana la 50 Mbps, pentru 25 Euro / luna.

Noile abonamente pot fi activate in reteaua nationala de magazine Vodafone, iar serviciile 4G pot fi utilizate in cele 10 orase acoperite de noua retea, Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara.loading...

Adauga un comentariu