Magazin

„Voiam sa ma spanzur in clopotnita” – Vezi ce actor spune asta

Publicat: 25 apr. 2013
1

Nu i-a fost deloc usor sa traiasca viata avand doar 1,35 metri inaltime, iar acum priveste cu ironie titlul de „piticul cu care as vrea sa fac sex”, acordat de Playboy.

Peter Dinklage, interpretul lui Tyrion Lannisterin serialul „Game of Thrones”, a marturisit ca ii este greu sa creada in statutul sau de sex-simbol. „Sincer, cred ca este multa ironie in asta. Se spun lucruri gen: «Cat este de sexy», dar femeile prefera mereu barbatii inalti. Sigur, gusturile se schimba, dar nu cred ca intr-atat”, a declarat actorul de 43 de ani.

Casatorit de opt ani cu Erica Schmidt, regizor de teatru, cu 33 de centimetri mai inalta decat el si care i-a daruit o fetita, in 2011, Dinklage a povestit ca nu a avut deloc o adolescenta usoara.

„Am mers la un liceu unde elevii erau foarte sportivi, asa ca nu aveam multi prieteni. Imi amintesc ca am discutat cu amicul meu cel mai bun si ne-am pus de acord sa ne spanzuram de clopotul din turn. Nu aveam cu adevarat intentia sa ne sinucidem, dar ne placea ideea de a soca tot orasul cu o astfel de tragedie, ne imaginam cum va arata scoala in doliu… Era atat de dramatic”, si-a amintit starul.

Dupa aceea, a decis sa nu urmeze nicio cariera. I se parea ca ar fi angajat doar pentru ca este pitic. Dar s-a imprietenit cu scenaristi, cu regizori care i-au oferit o portita de iesire. Asa ca a devenit actor si a reusit sa se impace, in sfarsit, cu inaltimea lui. Iar acum traieste o viata fericita. Cat se poate, cand privesti lumea de la 1,35 metri, scrie antena3.ro

Adauga un comentariu