Fotbal intern

Vointa Sibiu l-a transferat pe Postolache

Publicat: 16 ian. 2012

Echipa de fotbal Voinţa Sibiu şi-a asigurat serviciile jucătorului Marius Postolache, ultima dată la Delta Tulcea, anunţă site-ul oficial al clubului.

‘In mare parte ne-am înţeles, mai rămane doar să semnăm contractul, probabil pe o perioada de 2 ani. Am făcut parte din lotul Rapidului şi din cel al Sportului Studenţesc înainte de a ajunge la Tulcea. La Rapid, însă, nu am debutat, de aceea mi-am şi dorit sa plec. Am ajuns la Sportul Studenţesc, unde mi-am făcut un nume. Nu am jucat pană acum sub comanda antrenorului Alexandru Pelici, însă îl cunosc, fiind amandoi din Timişoara. Nu am mai jucat alături de niciunul dintre actualii mei colegi, doar împotriva lor şi sper ca acum să mă obişnuiesc să joc împreună cu ei. M-a impresionat de la bun început atmosfera de la echipa. Sper să fim sănătoşi cu toţii şi să realizăm ceea ce ne propunem. Imi doresc să putem să-i facem fericiţi pe suporteri la fiecare meci’, a afirmat Marius Postolache.

‘Prin aducerea celor 3 jucători, Străuţ, R. Miclea şi Postolache, am caştigat la capitolul experienţă. Sperăm să caştigăm şi la capitolul eficacitate. Este posibil să mai vină încă un varf de atac’, a afirmat, la randul său, antrenorul Alexandru Pelici.

Voinţa îi are în lot şi pe Marius Coşovan (FC Avrig) şi Adrian Negruţ (Victoria Brăneşti), ‘doi jucători tineri, de perspectivă, care pot creşte în valoare. Negruţ are 17 ani şi jumătate şi evoluează în banda stangă, iar Coşovan este un mijlocaş de la FC Avrig’. Negruţ a semnat deja pe 5 ani, iar Coşovan ar urma să devină definitiv jucătorul Voinţei.

Pelici a renunţat la străinii testaţi în aceste zile, şi anume la sarbul Branko Seslija, germanul de etnie turcă Ferhat Ören şi la portughezul Costinha.loading...