Sport

Volei: Nicu Roibescu cauta parteneri pentru „amicale”

Publicat: 28 ian. 2000
1

De la intoarcerea din statiunea Vatra Dornei, locul de desfasurare al cantonamentului de refacere, voleibalistele de la Penicilina Iasi se antreneaza in propria sala, zilnic efectuand cate doua sedinte de pregatire.

Din cauza vremii nefavorabile, intalnirile amicale perfectate anterior au fost amanate, tehnicianul Nicu Roibescu cautand in aceste zile parteneri pentru cateva jocuri de verificare. „La antrenamente participa toate componentele lotului, inclusiv Cezara Ruxandoiu, singura absenta de la Vatra Dornei. Astept sa vad care este randamentul sau la jocul cu mingea, la partidele de verificare care vor urma”, a precizat antrenorul echipei Penicilina. Referitor la cantonamentul incheiat in urma cu o saptamana, Nicu Roibescu a mai spus ca „am avut parte de o vreme total neprielnica, temperatura extrem de scazuta si vantul foarte puternic ingreunand mult antrenamentele. Am pus accentul pe pregatirea fizica generala, care a fost efectuata in regim de rezistenta”.

In alta ordine de idei, Universitatea AmiciiBacau participa in aceste zile la un turneu in Spania, anuland astfel partidele amicale programate impotriva formatiei iesene. Elevele lui Florin Grapa au cedat in urma cu doua zile, cu scorul de 0-3, in fata unei reprezentante a tarii gazda. Ramanand in sfera primei scene voleibalistice a tarii sa spunem ca tehnicianul iesean l-a contactat telefonic pe antrenorul Rapidului, Costinel Stan, adresandu-i cuvinte de incurajare in urma infrangerii suferite cu 0-3 in fata frantuzoaicelor de la Racing Club Caen, in Sala Giulesti.

Adauga un comentariu