Stiri si curiozitati

Vopsea de păr fără amoniac. Miturile existente despre acest produs

Publicat: 29 iul. 2022
femeie care isi vopseste parul
Această vopsea este potrivită pentru toate tipurile de păr

Astăzi, vopsirea podoabei capilare a devenit o procedură la fel de necesară ca și tunsoarea astfel este mai bine să folosești o vopsea de păr fără amoniac. Pentru a schimba imaginea sau doar a uniformiza nuanța culorii, pentru a ascunde părul gri sau pentru a obține blondul cenușiu perfect este bine să folosești o vopsea bună. Chiar dacă toată lumea are obiective diferite, cererea rămâne aceeași, colorarea părului nu ar trebui să dăuneze acestuia. De aceea, majoritatea fetelor preferă vopselele blânde de păr, fără amoniac.

Vopselele fără amoniac sunt un întreg grup de coloranți care nu conțin amoniac. Astfel de vopsele diferă nu numai prin compoziție, ci și prin principiul de acțiune. Pigmentul de colorare pătrunde doar în cuticula părului, partea sa interioară practic nu este afectată, ceea ce înseamnă că părul nu este deteriorat. De obicei, trusa vopselei include un tub de developer, vopsea cremă, balsam de îngrijire, o pereche de mănuși și instrucțiuni detaliate.

femeie care isi vopseste parul
Vopseaua fără de amoniac asigură o strălucire sănătoasă a părului

Vopsea de păr fără amoniac. Care sunt avantajele folosirii acestui produs pentru schimbarea nuanței

Astfel de vopsele au avantaje incontestabile. În primul rând, o vopsea de păr fără de amoniac conține coloranți delicați. De asemenea, compoziția acestora nu conține substanțe care distrug structura părului. Mai mult decât atât, aceste produse nu au un miros neplăcut la aplicarea vopselei.

De cele mai multe ori, producătorii de vopsea fără de amoniac includ în compoziția vopselelor diverse  ingrediente naturale, extracte de plante benefice și uleiuri pentru păr. Astfel nuanța de blond sau alte culori ies impecabil. Ele refac practic părul.

femeie care isi alege nuanta de vopsea pentru o schimbare de look
Vopselele fără de amoniac asigură o culoare persistentă care va arăta absolut spectaculos pe coafuri în valuri pentru diverse evenimente importante

Vopselele fără de amoniac asigură o culoare persistentă care va arăta absolut spectaculos pe coafuri în valuri pentru diverse evenimente importante. Da, vopseaua fără amoniac poate fi rezistentă și potrivită pentru coafuri elaborate. Acesta este un fapt confirmat în mod repetat de sute de mii de femei și milioane de recenzii pozitive.

Vopseaua fără de amoniac asigură o strălucire sănătoasă a părului. Elementele utile care fac parte dintr-o vopsea sigură hrănesc părul, îi conferă o strălucire sănătoasă. Prin urmare, după vopsire, părul tău arată îngrijit și extrem de bine.

Cui i se potrivește o astfel de vopsea. Tipurile de păr care absorb suficient de bine nuanța

Această vopsea este potrivită pentru toate tipurile de păr. Și este considerată o adevărată salvare pentru părul subțire și casant, deoarece amoniacul îl poate distruge complet. Îți place să șochezi? Reacția la apariția ta spectaculoasă într-o nouă imagine în fața colegilor și prietenilor valorează, desigur, mult. Dar prețul complimentelor cu siguranță nu este sănătatea părului tău.

persoana care vopsete parul unei femei
De cele mai multe ori, producătorii de vopsea fără de amoniac includ în compoziția vopselelor diverse ingrediente naturale

Și ce să faci dacă experimentul a eșuat și ai fost dezamăgit de nuanța aleasă? Cu vopsea fără amoniac, aceste probleme sunt ușor de rezolvat. Deoarece colorantul nu conține amoniac, culoarea este spălată mai repede și puteți încerca o nuanță nouă.

Există un astfel de mit, „dacă vopseaua este fără amoniac și peroxid, atunci efectul dorit nu poate fi atins”. Însă, specialiștii spun că absența amoniacului în compoziția vopselei nu afectează în niciun fel gama. Nuanța de frasin, șaten, maro deschis, cupru, negru și lista poate continua la nesfârșit poate fi atinsă și cu un astfel de produs. Toate dorințele tale de culoare vor fi îndeplinite.

Cel mai popular tip de vopsea de păr fără amoniac este cea crem. Cel mai bine este să acordați preferință produselor care includ ingrediente naturale. Acestea vor oferi părului tău un aspect sănătos. Apropo, contrar părerii tuturor scepticilor, vopselele cremă fără amoniac pentru blonde încă există. Atunci când alegeți culoarea vopselei crem, luați în considerare nuanța originală, deoarece rezultatul va depinde de aceasta. Desigur, nu trebuie să crezi că te vei transforma dintr-o brunetă într-o blondă spectaculoasă. Nici cea mai rezistentă vopsea nu este capabilă de asta. Dar poți ascunde foarte bine părul gri.

persoana care vopsete parul unei femei
Astfel de vopsele au avantaje incontestabileAdauga un comentariu