National

Vosganian neaga ca ar fi nemultumit

Publicat: 21 ian. 2013
1
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a negat, luni seara, informatiile aparute in presa potrivit carora si-ar fi exprimat nemultumirea in legatura cu structura ministerului si care, prezentate de jurnalisti premierului, au atras o replica dura din partea acestuia.
„Aceasta stire nu a existat niciodata”, a raspuns Vosganian, la Digi 24, unei intrebari legate de comentariile premierului pe marginea unor afirmatii anterioare ale ministrului, legate de ministrii delegati. 
Totusi, declaratii in acest sens au fost facute de ministru in cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3, potrivit transcrierilor publicate inclusiv pe vosganian.ro.
„Acest Guvern trebuie sa se armonizeze. Fiecare vine dintr-un partid, fiecare are o echipa cu care a lucrat si este curtat de anumite solicitari ale colegilor sai si de o viziune personala. Ele trebuie armonizate, suntem intr-un altfel de proces si bugetul ar fi un bun exemplu. 
Dar sigur ca aceasta misiune a ministrilor delegati a creat oarecare confuzie, a lasat sentimentul ca aceasta institutie a fost inventata ca sa destabilizeze ministrii liberali de atributiile lor. Eu sper sa nu fie asa”, a spus Vosganian.
Victor Ponta a comentat, la cererea presei, aceste afirmatii ale lui Varujan Vosganian precizand ca, daca cineva e nemultumit de structura Guvernului, poate sa plece.
„Nu stiu de acest lucru. Eu stiu ca am discutat in cadrul USL structura Guvernului si o structura buna si sper sa functioneze. Daca cineva e nemultumit de structura Guvernului, nu-l tine nimeni cu forta. Poate sa plece. Daca e vreun ministru nemultumit de ceea ce face, am spus ca nu-l tine nimeni cu forta”, a spus Ponta, potrivit Mediafax.
„M-ati auzit vreodata plangandu-ma? (…) Cand am ales sa fiu ministru, cunosteam acest lucru, stiam ca vom fi trei ministri. Acum am o pozitie mai buna pentru ca sunt ministru coordonator”, a explicat Varujan Vosganian la Digi 24. 
Adauga un comentariu