Actualitate

VOXIS isi cauta solist

Publicat: 25 iun. 2012

Voxis porneste intr-o campanie nationala prin care cauta un nou solist. Aceasta initiativa a trupei se va desfasura in mediul online, pe pagina de Facebook a Voxis, si se adreseaza celor cu voci bune, pasionati de muzica, doritori sa fie parte a unui proiect muzical, sa fie in lumina reflectoarelor si mai ales sa-si urmeze un vis.

Cunoscuti pentru piesele “To The Moon”, “Tell Me Everything” si “I Just Wanna”, Voxis este una dintre cele mai indragite trupe pop din Romania.

Andrei, Sandri si Bogdan, cei trei membrii Voxis, isi schimba componenta in principal din nevoia de evolutie artistica, chiar daca actiunea a pornit de la despartirea de vechiul solist.

“Evoluam in fiecare zi, iar acum suntem entuziasti sa imbratisam cat mai repede noua voce a trupei. Planurile sunt bine puse la punct si cu siguranta veti fi incantati si surprinsi de materialul pe care vi-l pregatim.”, a declarat trupa.

Legat de despartirea de vechiul solist, sunt rezervati in declaratii: “Ramanem cu amintirile si promitem sa zambim daca vom privi vreodata in trecut. Asa cum ne stiti, ii uram mult succes mai departe.”

Campania de selectie a noului solist va incepe in curand, in online, iar in curand vor fi anuntate toate detaliile legate de inscrierea in concurs. Toate informatiile vor fi disponibile pe pagina de Facebook Voxis – http://www.facebook.com/VoxisBand.loading...

Adauga un comentariu