Actualitate

„Vreau sa aduc, impreuna cu ei, un nou suflu in bucataria romaneasca!”

Publicat: 20 iun. 2012

Pentru Chef Florin Dumitrescu placerea de a gati si a face ca papilele oamenilor sa incerce o stare de incantare cum rar le-a fost dat sa simta este insasi ratiunea de a exista.

Iubeste bucataria si are un respect deosebit pentru tot ceea ce trece, dar mai ales ce iese din mainile lui, astfel ca nu are liniste si astampar decat atunci cand preparatele sale ating perfectiunea. Alex Petricean (D'Artagnan) si Bogdan Alexandrescu (Dexter) au fost alesi de exigentul Florin Dumitrescu, pentru a lucra in echipa lui in restaurantul din Capitala unde este Chef.


"De ce ei doi? Pentru ca sunt foarte pasionati! Atat de pasionati incat nu obosesc deloc si indiferent cat de multi clienti avem, ei zambesc si sunt in picioare, la fel de proaspeti. Am incredere ca vor deveni bucatari foarte buni si sunt foarte mandru de faptul ca au ales acest drum. Se pare ca MasterChef chiar a reusit sa schimbe vieti! Imi place sa cred ca, impreuna cu ei, vom reusi sa schimbam mentalitati si sa educam gusturi, iar asta o facem, pentru inceput, cu ajutorul unui meniu foarte simplu, dar gustos! Iar dupa ce vom avea siguranta ca avem clientii pregatiti pentru gusturi noi, atunci vom sofistica meniul! Pregatiti-va pentru o revolutie culinara pe care o sa o pornesc cu acesti baieti! Vreau sa aduc, impreuna cu ei, un nou suflu in bucataria romaneasca. Suntem cu totii tineri, traim pentru pasiunea noastra si suntem gata sa va oferim niste experiente culinare din ce in ce mai sofisticate. Pregatesc deja meniul de toamna, care o sa va incante papilele, cu siguranta!" spune Cheful Florin Dumitrescu.loading...

Adauga un comentariu