Eveniment-Social

Vrei sa te distrezi de ziua indragostitilor? La Complexul Hotelier Ciric ai cea mai buna oferta

Publicat: 09 feb. 2016
1

Indiferent de varsta, ziua de 14 februarie ar trebui sa fie o sarbatoare a oamenilor care iubesc si se simt iubiti. Si cum orice astfel de zi trebuie aniversata intr-un cadru de poveste, Complexul Hotelier Ciric a pregatit cea mai buna oferta pentru cei care vor sa se distreze de minune de Valentine’s Day.

„De ziua îndragostitilor, va invitam sa participati  la «Festivalul TIARA – O petrecere mare, cat inima ta», a XII-a editie, eveniment organizat de Complexul Hotelier Ciric, duminica 14 februarie 2016, ora 18:00. La orice vârsta puteti oferi în dar un buchet de amintiri, bucurându-va de o zi speciala împreuna cu persoana iubita, într-un ambient placut, desavârsit de natura”, au anuntat reprezentantii Complexului Hotelier Ciric.

Festivalul TIARA este un spectacol sustinut pe ritmuri de muzica live, în prezenta unor prestigioase firme care lanseaza noutatile anului 2016 în materie de design festiv, design vestimentar si expozitie culinara, cu preparate de patiserie si preparate din bucataria clasica si traditionala, presarate cu multe premii si surprize prezentate de Vlad Baba. Alege petrecerea de neuitat a îndragostitilor care doresc sa sarbatoreasca bucuria de a fi împreuna la Restaurant Grand Salon. Formatia Phonic Festiv va asigura fondul sonor la aceasta petrecere de poveste.

Din program mai fac parte o expozitie de patiserie si fotografii, o prezentare de meniuri, o degustare de vinuri, o parada a rochiilor de mireasa. Evenimentul este gazduit duminica, 14 februarie, de la ora 18:00, de Restaurant Grand Hotel, de la Ciric, iar pretul pentru o persoana este de 95 de lei. Toti cei care participa la acest eveniment vor putea castiga premii incredibile: un week-end la munte, un inel de logodna, o noapte de cazare in apartamentul nuptial, o cina romantica, o sedinta foto cu caleasca, cateva torturi si multe alte surprize. Detalii si rezervari la telefoanele: 0232.219.000 sau 0728.989.956 si la adresa de mail: [email protected]

Adauga un comentariu