Magazin

Vrei un loc de munca in Marea Britanie? – Acum ai ocazia

Publicat: 20 iun. 2013
1

O firma de recrutare cauta 50 de romani dispusi sa munceasca in restaurante fast-food din Marea Britanie. Afla dintr-un material ECONOMICA.NET ce vor angajatorii si pana cand se primesc candidaturi pentru locuri de munca disponibile acum in fast-food-urile din Marea Britanie.

Te califici pentru unul din cele 50 de locuri de munca in Marea Britanie daca vorbesti limba engleza, ai mai lucrat intr-un lant international de restaurante fastfood, esti orientat catre clienti si entuziast.

Angajatorii oferteaza candidatii romani cu salarii nete lunare cuprinse intre circa 968 de euro si 1.380 de euro, in functie de pozitia pentru care aplica.

Angajatorii asigura candidatilor selectati o masa pe zi si le ofera asigurare medicala.

Candidatii interesati de aceste locuri de munca trebuie sa raspunda la urmatoarele intrebari:

– Cat de bine cunosti limba engleza? Te rog sa alegi intre urmatoarele variante: cunostinte de baza de engleza, cunostinte medii de engleza, cunostinte solide/avansate de engleza.
– Cat timp ai lucrat intr-un lant international de restaurante fast-food (de exemplu, McDonald‘s, KFC, Burger King)?
– Te rog sa precizezi numele lantului/lanturilor international(e) de restaurante fast-food pentru care ai lucrat si intre ce perioade.
– Cand poti incepe sa lucrezi in Marea Britanie?

30 iunie este ultima zi in care poti trimite candidatura (CV-ul si raspunsurile la intrebarile de mai sus) pentru unul din aceste locuri de munca, potrivit anuntului de recrutare pe care il poti consulta aici.
Comentarii
Adauga un comentariu