Local

Vreme frumoasă la începutul lunii februarie în Iași

Publicat: 27 ian. 2020

Astăzi, 27 ianuarie, la Iași vremea va fi în general închisă. Temperaturile se vor menține însă la valori ridicate pentru această perioadă a anului, valorile din termometre fiind cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Și mâine, 28 ianuarie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor rămâne la fel de reduse ca și în ziua precedentă. Temperatura aerului se va menține ridicată și în zilele următoare.

Miercuri, 29 ianuarie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi la fel de scăzute. Spre seară însă poate apărea o lapoviță ușoară în unele zone din județ, în timp ce vântul va continua să sufle slab.

Temperaturi ridicate la finalul săptămânii

Joi, 30 ianuarie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, iar ieșenii pot avea parte din nou de precipitații ușoare. Temperatura aerului va crește ușor spre finalul săptămânii. Vineri, 31 ianuarie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzute.

Sâmbătă, în prima zi a lunii februarie, ieșenii vor avea parte de temperaturi de până la 10 grade Celsius, în timp ce minima din termometre nu va scădea sub minus 1 grad Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Duminică, 2 februarie, ieșenii vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.loading...

Adauga un comentariu