Eveniment-Social

Vreme inchisa la Iasi de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva

Publicat: 08 oct. 2017
1

Astazi, la Iasi vremea va fi in general inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 14 grade Celsius. Dimineata pot aparea ploi usoare, in timp ce vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Maine, 10 octombrie, in prima zi a sarbatorii hramului Cuvioasei Parascheva, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 16 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Mijlocul saptamanii va aduce o vreme ceva mai inchisa, insa fara sanse ridicate de precipitatii.

Astfel, miercuri, 11 octombrie, se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 18 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata in continuare.

In schimb, joi, 12 octombrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 17 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Sfarsitul saptamanii va aduce o vreme inchisa, fara sanse mari de precipitatii, dar cu variantii de temperatura.

Vineri, 13 octombrie, iesenii vor avea parte de o vreme inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 18 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Citeste si : Cum va fi vremea de sarbatoarea Sf. Parascheva

Sambata, 14 octombrie, in ziua hramului Cuvioasei Parascheva, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 14 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului cerul va fi innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.

Duminica, 15 octombrie, la Iasi vrema va fi inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 14 grade Celsius. Cerul va fi innorat, vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.

Adauga un comentariu