Eveniment-Social

Vreme placuta de hramul Cuvioasei Parascheva. Iata ce ii asteapta pe miile de pelerini

Publicat: 06 oct. 2019
1

Astazi, 7 octombrie, la Iasi vremea va fi in general inchisa, cu sanse ridicate de precipitatii. Se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 8 grade Celsius. Pot aparea ploi usoare, in timp ce vantul va sufla moderat. Spre seara insa, viteza vantului se poate intensifica, iar sansele de precipitatii sa fie mai ridicate.

Maine, 8 octombrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 6 grade Celsius si o maxima de 14 grade Celsius.

Vremea va fi ceva mai frumoasa, cerul va fi insorit, vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi mult mai reduse. Temperatura aerului va creste usor spre mijlocul saptamanii. Astfel, miercuri, 9 octombrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 20 de grade Celsius. Cerul va fi insorit, vantul va sufla slab pana la moderat. Spre seara pot aparea rafale de vant, insa sansele de precipitatii vor ramane reduse in continuare. In schimb, joi, 10 octombrie, se vor inregistra la Iasi valori cuprinse intre o minima de 9 grade Celsius si o maxima de 20 de grade Celsius.

Pot aparea averse, sansele de precipitatii fiind destul de ridicate. Si spre seara pot aparea averse, in timp ce vantul va sufla slab. Vremea va fi ceva mai frumoasa spre finalul saptamanii.

Vezi si: Prognoza meteo de Sfanta Parascheva. Cum va fi vremea pana pe 14 octombrie

Vineri, 11 octombrie, de hramul Cuvioasei Parascheva de la Iasi, iesenii vor avea parte de o vreme usor inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 16 grade Celsius. Cerul va fi partial noros, vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi reduse.

Sambata, 12 octombrie, iesenii vor avea parte de o vreme insorita, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 20 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, vantul va sufla slab, iar sansele de precipitatii vor fi reduse.

Duminica, 13 octombrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 9 grade Celsius si o maxima de 23 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi reduse.

Luni, 14 octombrie, cand va avea loc Sfanta Liturghie de hramul Cuvioasei, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 10 grade Celsius si o maxima de 23 grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, vantul va sufla slab, iar sansele de precipitatii vor fi reduse.

Adauga un comentariu