Stiri

Vremea 12 iulie 2019. Meteorologii anunta furtuni in toata tara

Publicat: 11 iul. 2019

Vremea 12 iulie 2019 ramane la fel de inchisa ca si pana acum. Temperaturile sunt in scadere, astfel ca maxima zilei de azi va fi de doar 18-19 grade Celsius, ceea ce este foarte putin pentru terioada calendaristica in care ne aflam. Vestile sunt rele si pentru cei care isi petrec concediul pe litoral. Acolo mercurul din termometre nu va urca mai mult de 23-25 de grade Celsius. Sunt asteptate ploi insosite de tunete si fulgere pe intreg teritoriul tarii, mai ales in zona de deal si de munte, informeaza ANM.

Vremea 12 iulie 2019 in Bucuresti

Vremea in capitala va fi azi inchisa. Va ploua pe intreg parcursul zilei dar si noaptea. Maximele termice se vor incadra intre valorile de 23-25 de grade Celsius, ceea ce este foarte putin avand in vedere perioada calendaristica in care ne aflam. Ploile vor fi de lunga durata si este posibil ca spre seara sa apara si tunete si fulgere.

Vremea 12 iulie 2019 in Tara

Vremea ramane la fel de inchisa ca si pana acum. Temperaturile sunt in scadere, astfel ca maxima zilei de azi va fi de doar 18-19 de grade Celsius, ceea ce este foarte putin pentru terioada calendaristica in care ne aflam. Vestile sunt rele si pentru cei care isi petrec concediul pe litoral. Acolo mercurul din termometre nu va urca mai mult de 23-25 de grade Celsius. Sunt asteptate ploi insosite de tunete si fulgere pe intreg teritoriul tarii, mai ales in zona de deal si de munte.loading...

Adauga un comentariu