National

Vremea 25 mai 2019. Meteorologii anunta vreme capricioasa pentru sambata

Publicat: 24 mai 2019
1

Vremea se mentine capricioasa si in weekend. Meteorologii anunta ploi locale, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina.

Vremea continua sa fie instabila si sambata. Sunt asteptate precipitatii in special in nordul, centrul si estul tarii si local in zonele de deal si munte. Meteorologii anunta descarcari electrice, intensificari ale vantului si pe arii restranse grindina. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in regiunile extracarpatice, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de 19 si 27 de grade Celsius, iar cele minime, intre 8 si 16 grade Celsius.

Vremea in Romania 25 mai 2019

Vremea 25 mai Suceava: inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer innorat. In timpul zilei, acesti nori vor aduce si ploaie. Aceasta ploaie va continua si in timpul serii. Temperaturi maxime de 18 grade Celsius si minime de 13 grade Celsius.

Vremea 25 mai Iasi: inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer noros. In timpul zilei, acesti nori vor aduce si ploaie cu descarcari electrice. Ploaia va continua si seara. Temperaturi maxime de 19 grade Celsius si minime de 14 grade Celsius.

Vremea 25 mai Buzau: sunt asteptate ploi insotite de tunete si fulgere. Ploile continua si pe timpul noptii. Temperaturi maxime de 23 grade Celsius si minime de 14 grade Celsius.

Vremea 25 mai Constanta: inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer noros. Ploile isi vor face simtita prezenta pe arii restranse.  Ploaia va continua si seara. Temperaturi maxime de 23 grade Celsius si minime de 16 grade Celsius.

Vremea 25 mai Brasov:  in timpul zilei, cerul se va pastra innorat si ploaia va continua. Seara, ploaia va fi insotita si de descarcari electrice. Temperaturi maxime de 18 grade Celsius si minime de 11 grade Celsius.

Vremea 25 mai Craiova: de-a lungul zilei, vremea in Craiova va fi una foarte calma, cerul va fi innorat doar dimineata iar restul zilei va fi senin. Nu sunt prognozate ploi in aceasta zi frumoasa. Temperaturi maxime de 22 grade Celsius si minime de 12 grade Celsius.

Vremea 25 mai Cluj: inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer noros. In timpul zilei, acesti nori vor aduce si ploaie cu descarcari electrice. Ploaia va tine si seara, dar fara descarcari electrice. Temperaturi maxime de 19 grade Celsius si minime de 11 grade Celsius.

Vremea 25 mai Timisoara: inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer noros. Aunt asteptate ploi si descarcari electrice. Seara, ploaia fara descarcari electrice. Temperaturi maxime de 22 grade Celsius si minime de 12 grade Celsius.

Adauga un comentariu