Diverse

Vremea 26 aprilie. Meteorologii atrag atentia pentru ziua de astazi. Ne asteapta cateva ore grele

Publicat: 26 apr. 2018

In Capitala, dimineata 13…14 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Pe parcusrul zilei, vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara, dar conditiile pentru averse vor fi reduse. Temperatura maxima va fi de 29…30 de grade.

Vremea la munte

La munte, vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii. Ploile vor avea si caracter torential si vor fi conditii de grindina. Valorile termice se vor mentine mai ridicate decat mediile multianuale.

Vremea vineri si sambata

Vineri, valorile termice vor fi mai scazute decat joi si se vor apropia de mediile climatologice, exceptand regiunile sudice si sud-estice, unde vor fi in continuare mult mai ridicate decat normalul perioadei. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 18 si 28 de grade, cu cele mai ridicate in sudul extrem. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, pe arii restranse in sudul, estul si centrul tarii, precum si la munte. Vantul va avea unele intensificari in estul si sud-estul teritoriului precum si in zona montana inalta.

In capitala, vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod normal la aceasta data. 12-14 grade dimineata si 26-27 de grade la amiaza. Mai ales dupa-amiaza si seara va creste probabilitatea pentru averse si descarcari electrice.

Sambata vremea va fi deosebit de calda. Temperaturile maxime peste 20 de grade in aproape toata tara (cu exceptia litoralului unde vor fi intre 18 si 20 de grade) ajung la 28-29 in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, mai ales dupa-amiaza si seara in regiunile sud-vestice si vestice si in zonele montane aferente, unde, pe arii restranse se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari in sudul Banatului, in Moldova si la munte.

In Bucuresti, vremea se va mentine deosebit de calda. 12-14 grade dimineata si in jur de 26 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat.loading...

Adauga un comentariu