Stiri Turism

Vremea in weekend se raceste in toata tara. Prognoza meteo pentru 5, 6 si 7 octombrie

Publicat: 04 oct. 2019

VREMEA. Prognoza meteo pentru sambata, 5 octombrie. Desi vor inregistra o usoarã crestere in majoritatea zonelor, valorile termice diurne se vor situa in continuare sub cele normale in prima decadã a lunii octombrie, cu maxime ce se vor incadra intre 10 si 18 grade. Cerul va avea innorãri temporare. In prima parte a zilei, izolat va ploua slab in sud si in sud-est, iar incepand de seara aria ploilor va fi in extindere cuprinzand regiunile nordice, vestice si centrale. In nord-vest se pot cumula cantitãti de apã in jurul a 15 l/mp. In zona montanã va ploua izolat pe timpul zilei, apoi pe arii extinse, iar la peste 1600 m altitudine precipitatiile vor fi sub formã de lapovitã si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri la inceputul intervalului pe litoral, iar noaptea local in vest si sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade, valori normale pentru aceastã datã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 6 octombrie. Vremea va fi rece pentru aceastã perioadã din an in cea mai mare parte a tãrii, in special in vest, in nord si in centru. Temporar cerul va avea innorãri si va ploua pe arii relativ extinse in jumãtatea de nord a teritoriului si local in rest. In zona montanã, la altitudini de peste 1400 m, se vor semnala precipitatii sub formã de lapovitã si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri la munte, iar ziua si in Oltenia, vestul Munteniei si pe arii restranse in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 17 grade, usor mai ridicate in Oltenia si sud-vestul Munteniei, iar cele minime intre 2 si 11 grade. Izolat vor fi conditii de ceatã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 7 octombrie. Vremea va fi in continuare rece. Cerul va avea innorãri temporare si pe arii restranse va ploua slab in regiunile nordice, estice si centrale. La munte, in special la altitudini mari, trecãtor, se vor semnala si precipitatii slabe sub formã de lapovitã si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 19 grade, iar cele minime, in general, intre 0 si 7 grade.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit