Stiri Turism

Vremea o ia razna inca de astazi. Minime de 9 grade Celsius si vreme de toamna in Romania

Publicat: 16 aug. 2019
9

Administratia Nationala de Meteorologie a modificat prognoza. Instabilitatea atmosferica ramane accentuata la nivelul intregii tari, iar meteorlogii ne anunta ca urmeaza o perioada in care nu vor lipsi precipitatiile, descarcarile electrice si intensificarile vantului. Mai mult, temperaturile vor scadea, putandu-se ajunge, in unele regiuni, la doar 9 grade Celsius.

Vremea va fi rãcoroasã. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala averse si descãrcãri electrice in Carpatii Meridionali si de Curburã, local in restul zonei montane, in Transilvania, in Oltenia, in Muntenia si doar izolat in restul teritoriului. Punctiform, la munte, cantitãtile de apã vor depãsi 15…20 l/mp.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in estul Transilvaniei si 29 de grade in Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa in general intre 9 si 19 grade.

Vremea in Bucuresti

Vremea va fi rãcoroasã. Cerul va fi temporar noros si – cu o probabilitate mai mare seara si noapte –  trecãtor va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimã va fi de 15….17 grade.

Adauga un comentariu