Stiri Turism

VREMEA. Vesti bune de la meteo! Cum va fi vremea in weekend

Publicat: 05 sept. 2019

VREMEA. Vremea va fi normalã termic si in general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu innorãri in prima parte a zilei in regiunile sudice, unde izolat va ploua slab, iar dupã-amiaza in zonele montane, unde se vor semnala ploi de scurtã duratã pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in Delta Dunãrii. Temperaturile maxime se vor situa intre 22 si 29 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunãrii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 6 septembrie

Vremea se va incãlzi usor si va fi in general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare si ploi de scurtã duratã, dupã orele pranzului pe arii restranse la deal si la munte, iar noaptea, izolat in regiunile vestice si sud-vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri spre sfarsitul intervalului in zona Muntilor Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 si 21 de grade, mai coborate, spre 4…5 grade, in depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi conditii de ceatã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sambata, 7 septembrie

Vremea va continua sã se incãlzeascã usor devenind caldã in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare, dupã-amiaza in regiunile estice, la deal si la munte unde doar cu totul izolat va ploua slab, iar in a doua parte a intervalului in cele vestice, nord-vestice si centrale, unde pe arii restranse se vor semnala ploi de scurtã duratã si descãrcãri electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri temporare in zona Muntilor Banatului, dar de scurtã duratã si asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 9 si 19 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 8 septembrie

Vremea se va mentine caldã in sud, sud-est si in centru, in timp ce, in restul tãrii valorile diurne se vor situa in jurul celor normale datei. Cerul va avea innorãri temporare in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, precum si in zonele de deal si de munte, unde local vor fi averse si descãrcãri electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, dupã orele pranzului, cu o probabilitate mai mare in sud-est. Vantul va sufla moderat, cu intensificãri la munte, cu precãdere in zona Muntilor Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali, iar in prima parte a intervalului local si temporar in vest, est si sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 si 20 de grade, mai coborate, spre 6 grade, in depresiunile din estul Transilvaniei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit