Economic Local

Vreți preparate delicioase si toate cumpărăturile făcute în 45 de minute cu o singură comandă și livrare gratuită??? Livrarea se poate face la orice oră!

Publicat: 18 mai 2020

Ieșenii au descoperit un nou serviciu, pus la dispoziție de către Restaurantul Mamma Mia, care face parte din comunitatea ieșeană de mai bine de 17 ani. Reprezentanții firmei spun că interesul clienților și feed-back-urile pozitive îi determină să dezvolte mai departe aceste noi servicii.

“Se aduce totul separat, în pungi, pe categorii, e o idee chiar foarte bună. Când nu reușeam să pun comanda cu zilele, m-a salvat Mamma Mia cu ce aveam nevoie”

“Îmi place că se livrează exact în timpul care ni se comunică. Uneori chiar mai repede, iar în caz de întârzie câteva minute, suntem sunați. Mâncărurile sunt fffoarte gustoase!”
Răspunsul reprezentanților firmei – “Într-o oră livrăm orice”.
Cel mai nou serviciu dezvoltat de Mamma Mia – „Market Mamma Mia aduce în locuința clientului, gratuit, peste 200 de preparate și peste 500 de produse Market Mamma Mia: legume și fructe proaspete, produse de la producători locali, carne marinată de proprii chefi Mamma Mia, condimente, lactate și ouă, conserve, hrană pentru pisici și câini, orez și paste făinoase, pește , produse de băcănie, pâine la tavă, ceai și cafea, cosmetice și produse pentru damă, îngrijire bebeluși, produse pentru igienă și sănătate, cosmetice și produse pentru bărbați și produse pentru uz general, vinuri, țigări, băuturi alcoolice, dulciuri și aperitive sărate, apă și răcoritoare, împreună cu cele mai delicioase preparate și deserturi, toate în ACEEAȘI COMANDĂ.

Ce Meniu are Mamma Mia?
Ieșenii caută foarte mult să comande pizza, preparate, platouri, ce au posibilitatea de a personaliza orice tip de platou: cald, rece sau de post, toate livrate în data și la ora dorită, cu transport gratuit. Comenzile cu livrare la domiciliu în municipiul Iași se pot plasa online accesând site-ul www.mammamia.ro ori prin apel telefonic la numărul 0762 662 642 .
Mamma Mia deține și propria Patiserie și Gelaterie – Fantasia. Înghețată, Deserturi, Produse Tradiționale, Pateuri, Saleuri, Torturi clasice sau personalizate și decorațiuni pentru Torturi ce pot fi livrate în 24 de ore.” susțin reprezentanții Mamma Mia. Comanda minimă este de 25 lei, iar transportul este gratuit! Cu o flotă considerabilă, Mamma Mia Restaurant și Catering îți livrează în mai puțin de 60 de minute tot ce ai nevoie.
Feedbackurile și pe partea de Gelaterie – Cofetărie au fost mereu pozitive.
“Astăzi este ziua mea! Mulțumiri pentru tortul delicios și pentru comanda ce mi-a plăcut foarte mult. BRAVO!”
Livratorii sunt echipați corespunzător, astfel că siguranța clienților este pe primul loc.

“De peste 17 ani Mamma Mia se bucură de aprecierea, sprijinul și dragostea comunității ieșene. Datorăm tot ce am devenit tuturor, pentru faptul că ați avut încredere în noi și ne-ați ales să facem parte din această mare comunitate.

În toți acești ani, ne-am dorit să răsplătim această încredere, nu doar prin servicii și produse sigure și calitative, dar și prin contribuții la dezvoltarea și bunăstarea comunității, care ne-a primit cu brațele deschise. Nu de puține ori am ales să finanțăm și chiar să ne implicăm în multe campanii, care ne-au adus multe zâmbete și energie, dar mai ales credința că împreună putem ridica o comunitate puternică.” ne-au comunicat reprezentanții Mamma Mia.

Comenzile pot fi făcute pe www.mammamia.ro sau la numărul de telefon 0762 662 642. Market MammaMia AICI.
Adauga un comentariu