Cancan

Vulpița a ajuns piele și os! Cât de mult a slăbit Veronica Stegaru: „În halul ăsta arăți?”

Publicat: 25 nov. 2020
vulpita in platoul acces direct
Vulpița a ajuns piele și os. Cel puțin așa reiese din ultima fotografie postată de dânsa pe o rețea de socializare

Vulpița a ajuns piele și os. Cel puțin așa reiese din ultima fotografie postată de dânsa pe o rețea de socializare. Fanii au fost șocați când au văzut cât de mult a slăbit Veronica Stegaru.

În loc să o încurajeze, internauții au început să-și bata joc și să o jignească în fel și chip pe Veronica.

Vulpița a ajuns piele și os. Cât de mult a slăbit Veronica Stegaru

Vulpița de la Acces Direct a slăbit enorm și este de nerecunoscut chiar dacă este în al doilea trimestru de sarcină. Veronica Stegaru i-a șocat pe fanii săi, după ce s-a afișat aproape piele și os.

Fanii Vulpiței au fost în stare de șoc după ce aceasta a publicat pe contul ei de pe Instagram o fotografie în care apare într-o ipostază așa cum nu s-a mai văzut. În loc să o încurajeze și să o întrebe ce anume s-a întâmplat cu ea de a ajuns într-un asemenea hal, internauțîi au început să-și bată joc de Veronica și să o jignească în fel și chip.

„În halul ăsta arăți / vezi că sandalele alea sunt mai mari cu două numere / pantofii ăia așa mari….nu ai găsit și tu alțîi mai mici? / nu vă mai plătesc ăștia de la Acces de ai ajuns atât de slabă?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița, din partea internauților.

Vulpița a avut petrecere de ziua ei și s-a distrat în noua casă din Buzău

Zilele trecute, Vulpița a împlinit anii și a avut o petrecere de pomină la care pare că s-a distrat de minune în noua casă din Buzău. Din păcate, i-au lipsit oaspețîi, de față fiind doar echipa tv de la Acces Direct. Cu toate acestea, Veronica și Viorel s-au simțit cum nu se poate mai bine, chiar dacă a fost o petrecere cam sărăcăcioasă.

Jurnaliștii de la Acces Direct au surprins imagini demențiale de la ziua Vulpiței! Aceștia i-au vizitat pe soțîi Viorel și Veronica Stegaru în noua lor casă din județul Buzău. Din păcate au fost și singurii oaspeți la aniversarea Vulpiței, care nu s-a lăsat până nu a încropit o petrecere ad-hoc. Totul a culminat cu un dans în curtea casei, la care până la urmă s-a lăsat antrenat și Viorel.

Veronica Stegaru a avut, recent, o altă criză de gelozie

Face ce face și tot nu are liniște! Vulpița a ajuns din nou să verse lacrimi amare, după ce vecina Iasmina se pare că a pus ochii pe Viorel. Geloasă din fire, Veronica Stegaru se simte amenințată și susține că soțul ei ar defila mândru cu vecina, pe stradă.

Vulpița este din nou tristă și geloasă. Veronica Stegaru nu mai are liniște nici în casa din Buzău în care s-a mutat alături de Viorel, căci vecina Iasmina se pare că vrea să pună mâna pe soțul ei.

În direct la Antena 1, Vulpița a vărsat lacrimi amare și a declarat că îl crede în stare pe Viorel să defileze la brațul Iasminei, vecina care îi face ochi dulci de câteva zile și de care crede că nu mai poate scăpa. Totul a început atunci când Iasmina s-a gândit să le facă soților Stegaru vizite, acasă, lucru ce a deranjat-o enorm pe Vulpiță.

„Vreau să fac singură, nu am nevoie de ajutor. Eu și cu Viorel. M-a deranjat vizita. Nu știu cine face ochi dulci. Cred că Viorel ar defila cu ea pe stradă. Nu m-am dus să mă plimb prin sat să văd dacă are bărbați”, a spus Veronica pentru „Acces Direct”.

Adauga un comentariu