Cancan ultimă oră

Vulpița, fata săracă de la țară care a ajuns divă bogată, în Capitală

Publicat: 28 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpița fata săracă de la țară care a ajuns divă bogată în Capitală

Lasarea în muzică a Vulpiței de la Acces Direct a fost un real succes, căci în numai câteva zile, melodia pe care o cântă alături de Axinte a ajuns pe locul 1 în trendingul de pe Youtube și a adunat nu mai puțin de 4 milioane de vizualizări.

A venit de la țară și nu se gândea nicio secundă că va ajunge vreodată vedetă. Cu toate acestea, Vulpița și-a făcut o mulțime de admiratori și a încercat mereu să le ofere câte ceva nou. Dar cine credea că soția lui Viorel din Vaslui va ajunge mare star pe Youtube?

Colaborarea muzicală cu Axinte i-a adus Vulpiței un succes răsunător, astfel că nu este de mirare faptul că melodia acesteia a adunat 4 milioane de vizualizări pe Youtube și se menține, de câteva zile, pe primul loc. Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, vizualizările i-au adus Vulpiței în cont sau în geantă o sumă frumușică, ce se încadrează între 1.600 și 2.000 de euro! Cine ar fi visat la așa ceva? Că noi nu…

Vulpița l-a detronat pe JADOR

Melodia lansată de JADOR și Lino Golden a adunat 20 de milioane de vizualizări, iar pentru o săptămână a fost numărul 1 în trendingul de pe Youtube. Cu toate acestea, Vulpița a reușit să-l detroneze pe JADOR și astfel, în prezent, melodia ei ocupă locul 1 în trending.

Văzând acestea, JADOR nu a fost prea încântat și a transmis un mesaj acid, pe contul său de TikTok. „Vulpița e pe locul 1. Băi, m-a luat Vulpița. Mor! Băi, cum să mă ia Vulpița? Nu mă ia Salam, nu mă ia nimeni, mă ia Vulpița. Băi, ce aveți?”, a răbufnit JADOR, pe contul său de TikTok.

Adauga un comentariu