Cancan ultimă oră

Vulpița, imagini emoționante alături de fiica sa. Aceasta a renunțat la Capătală pentru a reveni în Blăgești

Publicat: 13 iul. 2020

Vulpița a dat o pagină importantă în cartea vieții sale. Fix când lucrurile păreau să meargă cât mai bine, Veronica Stegaru a ales să lase în urmă opulența și succesul din Capitală și s-a întors la Blăgești, acolo unde s-a reunit și cu fiica ei. Vulpița s-a întors, în acest weekend, la Blăgești, acolo unde a fost așteptată de părinții ei și de fetița de care a stat despărțită atâta vreme.

Vulpița, alături de fiica ei la Blăgești

Cei care sunt tot timpul cu ochii pe soții Stegaru probabil că știu deja despre filmulețele pe care Vulpița le-a postat pe canalul ei de Youtube. Ca un adevărat vlogger, și-a „documentat” revenirea în satul natal, iar imaginile au ajuns online. Într-unul dintre clipuri, Veronica le arată privitorilor cum arată satul ei îndrăgit, de la copaci și până la primărie și grădiniță.

Apoi, Vulpița a ajuns… în lanul de coceni! Îmbrăcată ca o adevărată bucureșteancă, și deloc nu ca tânăra simplă care era înainte să devină vedetă, Veronica s-a distrat puțin în fața camerei și chiar s-a distrat culegând câțiva dintre coceni. Însă, piesa de „rezistență” a fost, cu siguranță, reuniunea cu fiica ei. În urmă cu puțin timp, Vulpița a postat o poză în care apare alături de fata ei și a lui Viorel, despre care mulți spun că ar fi fost neglijată și uitată de părinții ei.

Mirela Vaida a recunoscut adevărul despre cazul Vulpița de la Acces Direct: „o minciună”

”Celebritatea” Vulpiței din Vaslui esste legată, indiscutabil, de emisiunea ”Acces Direct”, moderată de Mirela Vaida. În această emisiunea a început povestea televizată a soților Stegaru, iar controversele s-au ținut lanț și, în ultimă instanță, au contribuit la creșterea audienței.

Mirela Vaida recunoașate că încă se întreabă cum de a ”prins” atât de bine povestea Vulpiței din Vaslui și este de pprere că succesul i se datorează acesteia. Și asta în pofida faptului că totul a debutat cu o… minciună spusă de Vulpiță, cea referitoare la un viol a cărui victimă ar fi fost. Dar iată că problemele Vulpiței i-au determinat pe mulți telespectatori să nu rateze emisiunea, chiar dacă s-a ajuns și la reclamații trimise către CNA sau amenzi.

”Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român”, spune Mirela Vaida.

”Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil”

Mirela Vaida spune că de 14 săptămâni se află pe primul loc în clasamentul audienței cu emisiune ”Acces Direct”, iar ceea ce a ”reușit” Vulpița din Vaslui este ”inexplicabil”. Lumea vrea să afle amănunte despre Veronica și Viorel Stegaru, chiar dacă au trecut deja 3 luni de când aceștia au apărut prima oară pe post.

”E vorba despre povestea lor. Care a început cu o minciună din partea Vulpiţei şi care a dezvoltat apoi o întreagă telenovelă în faţa telespectatorilor, care s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi. După 3 luni, lumea încă este interesată de ei. Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni. Că lumea se uită, ne-o arată cifrele. Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public”, a declarat Mirela Vaida pentru viva.ro.

Adauga un comentariu