Cancan ultimă oră

Vulpița, întâlnire emoționantă cu fiica sa! Tânăra a izbucnit în lacrimi

Publicat: 01 iun. 2020

După o lungă perioadă în care a stăt departe de fiica ei, Veronica a putut în sfârșit să meargă la Blăgești, acolo unde s-a întâlnit cu Maria, fetița sa și a lui Viorel. Întâlnirea dintre cele două a fost foarte emoționantă, iar Vulpița a izbucnit în lacrimi în momentul în care a văzut-o. Deși a fost mereu criticată aspru pentru faptul că a plecat la București și și-a lăsat fetița departe, Veronica a vrut să-i facă o surpriză frumoasă celei mici în prilej de Ziua Copilului, așa că ieri împreună cu echipa Acces Direct, dar și cu Viorel care a mers cu o mașină separată, aceasta plecat la Blăgești, satul în care a locuit până cu nu cu mult timp în urmă, pentru a-și vedea fetița.

Ajunsă acolo, Veronica a stat cu sufletul la gură și cu multe emoții pentru revederea cu cea mică, dar temătoare atunci când va fi văzută de socrii săi.

A stat departe de poarta casei, însă în momentul în care Maria, fiica sa a alergat spre ea, Vulpița s-a apropiat cu pași mici spre casă și a izbucnit în lacrimi. Întâlnirea a fost emoționantă, iar Veronica nu a venit cu mâna goală. I-a adus celei mici un ursuleț de plus, dar și o gentuță, precum și multe baloane colorate spre încântarea fetiței. Imediat Vulpița a alergat spre mașina cu care a venit, de unde a sosit cu niște bani pe care i-a înmânat fetiței sale, bineînțeles pentru ca bunica să-i cumpere ce are nevoie. Momentul dintre cele două nu a ținut foarte mult, deoarece socrul Veronicăi a ieșit mai nervos ca niciodată din casă și a alergat-o pe aceasta cu pietre, Vulpița rămânând aproape fără aer în această situație tensionată.

”Îmi pare bine că am putut să o văd. Îi mulțumesc foarte frumos. Că este Ziua Copilului m-am gândit să-i aduc fetei un ursuleț, o poșețică și niște cercei”, a spus Veronica.

Adauga un comentariu