Cancan ultimă oră

Vulpița și Viorel au ajuns și în vizorul lui Florin Salam: „Ne uităm la băiatul ăla, Viorel și la Vulpița…”

Publicat: 11 mai 2020

Vulpița și Viorel au ajuns și în vizorul lui Florin Salam! Amuzat de cei doi, manelistul a fost tare ironic la adresa lor. Ce a zis artistul despre cuplul momentului? Când spui Vulpița și Viorel, automat te gândești la cuplul momentului. Din două persoane greu încercate de viață și fără posibilități financiare, soții Stegaru au devenit acum de nerecunoscut. Aranjați, parfumați și la patru ace de fiecare dată, Vulpița și Viorel și-au făcut milioane de fani în toată țara.

Ei bine, faimosul cuplu a ajuns și în vizorul lui Florin Salam, care s-a amuzat pe seama celor doi și a fost tare ironic. Într-un filmuleț postat pe YouTube, manelistul, împreună cu mai mulți colegi lăutari, și-au exprimat părerea despre Vulpița și Viorel, în stilul caracteristic. Și unde mai puneți că ”Regele Manelelor” i-a ”comparat” chiar cu Brad Pitt și Angelina Jolie?

”Avem și noi un mesaj artistic, dacă vreți. Ne uităm la băiatul ăla, Viorel și la Vulpița, cum ar fi Brad Pitt și cu Angelina Jolie, gen, ca idee. Le-aș da câteva mii de euro ca să nu mai stea.”, a zis Florin Salam.

În final, manelistul a ținut să se ia și de majoritatea ”artiștilor” care tot apar de pe o zi pe alta, așa că, a compus câteva versuri, pe loc: ”Ți-ar sta bine, lângă Vulpița, că-i la fel ca mulți lăutari care au ieșit acum ca și ei”.

A lansat piesă cu fiica lui

În urmă cu aproximativ o lună, un nou hit a bubuit în clasamente din România. ”Tăticul meu” se numește piesa pe care Florin Salam a scos-o alături de fiica lui, reușind să descrie perfectă relația dintre tată și fiică. Cu atât mai emoționant este și videoclipul, unde apar fotografii cu frumoasa artistă și tatăl ei, de când era micuță.

„Toți cei care îmi sunteți alături de atâția ani, urmăriți piesa asta pe care am făcut-o cu fata mea, pentru că e o piesă…. e sufletul meu! Mai ales că e vorba despre fata mea și v-o dedic vouă, tuturor celor de acasă, tuturor părinților, la toată lumea!”, a spus Florin Salam.

Adauga un comentariu