Cancan

Vulpița și Viorel au primit o casă. Soții Stegaru au acceptat să se mute în Buzău

Publicat: 11 nov. 2020
Vulpița și Viorel au primit o casă
În curând, soții Veronica și Viorel Stegaru se vor muta în casă nouă, în județul Buzău

Fostele vedete de la Acces Direct Vulpița și Viorel au primit o casă în județul Buzău, de la un telespectator cu suflet mare. Soții Stegaru au acceptat cu bucurie cadoul acestuia și vor să se mute acolo înainte de nașterea celui de-al doilea copil al lor.

Veronica și Viorel nu-și mai încap în piele de fericire. Și aceasta deoarece soții Stegaru au primit un cadou nesperat. Un telespectator cu sufletul mare a fost impresionat de povestea lor și le-a dăruit ceva neașteptat.

Nici bine nu s-au întors soții Stegaru la Acces Direct că au avut parte de o mare surpriză. Cei doi locuiesc în continuare la un hotel din Capitală și încă nu au reușit să se angajeze. Astfel, cineva a vrut să le facă o bucurie. Mai exact, un bărbat din Buzău care deține o casă în care nu mai locuiește de ceva timp.

Vulpița și Viorel au primit cadou o casă

Mirela Vaida i-a anunțat pe soții Stegaru că cei doi vor primi ajutorul de care au nevoie. Un telespectator cu suflet mare, din Buzău, e dispus să le ofere lui Viorel și Veronicăi o casă acolo. Chiar dacă nu e aproape de București sau de Blăgești, soții Stegaru au acceptat bucuroși, fiind uimiți că primesc o mână de ajutor.

Pentru că telespectatorul nu a dorit să intre în convorbire directă cu cei doi soți, Mirela le-a promis lui Viorel și Vulpiței că le va da datele necesare pentru a vorbi cu proprietarul casei. Astfel, Viorel și Veronica vor avea ocazia să aibă un loc al lor, unde familia acestora ar putea să prospere. Soții Stegaru vor putea astfel să își crească liniștiți copiii, fără să mai fie nevoiți să fugă mereu, făcând drumuri de la Blăgești la București, de frica părinților lor care îi critică.

Bucuroasă de ceea ce i se întâmplă Veronica nici nu a stat pe gânduri și a acceptat această propunere.

Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru în emisiunea „Acces Direct”.

Au plecat de la Blăgești de gura părinților

Pentru o perioadă, soții Stegaru au locuit la Blăgești, în casa părinților lui Viorel. Însă săptămâna trecută, Veronica a fugit cu Viorel de la Blăgești pentru că părinții acestuia îi criticau toată ziua. Ba că nu au de muncă, ba că sunt leneși și deja așteaptă cel de-al doilea copil. Așa că nu au mai suăportat criticile acestora și au revenit în Capitală. Și pentru a se asigura că va putea oferi un viitor trainic familiei pe care o formează cu Veronica, Viorel a declarat că și-a găsit un loc de muncă și va începe în curând lucrul.

Vor deveni părinți pentru a doua oară

Anul 2021 se anunță foarte frumos pentru Veronica și Viorel, deoarece vor deveni părinți pentru a doua oară. Se pare însă că această bucurie nu este împărtășită de toate rudele. La auzul acestei vești, soacra Veronicăi a sfătuit-o să facă întrerupere de sarcină. Mai ales pentru că a aflat de la cineva că acest copil n-ar fi al lui Viorel. Vulpița însă nici nu vrea să audă de așa ceva. Ea este foarte încântată de faptul că va aduce pe lume al doilea copil și s-a gândit deja și la nume. Dacă va fi fată o va chema Doinița sau Mirela, iar dacă va fi băiețel va purta numele Radu.

Iar acum, că Vulpița și Viorel au primit o casă e un lucru nemaipomenit ținând cont că li se va mări familia.

Adauga un comentariu