Cancan

Vulpița și Viorel, ipostaze intime pe Internet! Cum s-au afișat soții Stegaru

Publicat: 25 ian. 2021
Vulpița și Viorel ipostaze intime
Soții Veronica și Viorel Stegaru

La scurt timp după ce au fost criticați de internauți că sunt leneși, Vulpița și Viorel au postat o imagine în care cei doi sunt în ipostaze intime. Așadar, după cum se poate vedea, dragostea dintre cei doi soți originari din Vaslui este din ce în ce mai mare. Mai mult, în curând, Veronica și Viorel vor deveni părinți pentru a doua oară, copilul lor urmând să se nască în curând.

Veronica și Viorel Stegaru au ajuns într-un timp foarte scurt unul dintre cele mai cunoscute și contorversate cupluri din România. Cei doi au plecat din satul natal, din Blăgești, pentru a ajunge în Capitală și a apărea zilnic pe micile ecrane ale românilor.

Se pare că soții Stegaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în ultima perioadă sunt extrem de fericiți. Iar aceasta și poate pentru că urmează să devină părinți pentru a doua oară. Cu toate acestea, chiar înainte cu doar câteva săptămâni de a naște, Veronica a luat decizia să se întoarcă la Blăgești, pe meleagurile natale.

Vulpița și Viorel, surprinși în ipostaze intime

Timp de câteva luni, anul trecut, cei doi au locuit într-o casă din județul Buzău, dăruită de un telespectator. Dorința celor doi era să trăiască cât mai departe de viața pe care au dus-o în Blăgești și vecinii de acolo. Însă Veronica Stegaru a surprins în urmă cu puțin timp, când a postat o fotografie cu fiica sa și a anunțat că s-a întors în Blăgești.

„Suntem acasă la Blăgești. Noi așa am gândit, să ne întoarcem acasă. Vă pupăm pe toți și îmi e dor de voi”, a scris Vulpița pe Instagram.

Chiar dacă au fost aspru criticați de internauți, cei doi îndrăgostiți nu au ținut cont de vorbele rele și s-au afișat într-o ipostaze intimă, pe Internet. Pe contul său de socializare, soția lui Viorel a postat o imagine cu soțul ei, în timp ce se îmbrățișează și se sărută.

Cel mai probabil, vedetele de televiziune sărbătoresc întoarcerea acasă, la fetița lor și la viața dinainte de celebritate.

Vulpița și Viorel și-au găsit de muncă

Totodată, la începutul anului, Viorel anunța faptul că și-au găsit un loc de muncă stabil, la o firmă de curățenie. Salariul este bun, iar ei sunt extrem de încântați de faptul că au reușit să obțină un job bine plătit.

„Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, spunea Viorel Stegaru, în urmă cu ceva timp.

Dincolo de toate acestea, se pare că toate merg de minune pentru Vulpița și Viorel, care s-au pozat în ipostaze intime și au împărtășit momentul cu fanii lor.

Adauga un comentariu