Hardware

Walkman-ul de la Sony NW-Z1000 cu sistem de operare Android intra in productie

Publicat: 14 dec. 2011

Producatorii de playere mp3 sau PMP-uri (Portable Media Player) nu ar putea rata ocazia sa profite de pe urma aparitiei si perfectionarii unui sistem de operare precum Android. Walkmanul de la Sony se va alinia tendintelor si va rula, pe o versiune ce va fi lansata anul viitor, Android, scrie WirelessGoodness.

Sony a anuntat inca de la inceputul acestui an ca intentioneaza sa modernizeze gama Walkman cu Android, iar acum lucrurile au intrat in linie dreapta.

Urmatorul Sony Walkman se va numi NW-Z1000 si dupa primele informatii nu ar trebui sa aiba nicio problema in a concura(sau chiar a depasi daca este sa fim cionstiti) iPod-ul Apple. Spunem acest lucru pentru ca Walkman NW-Z1000, care a primit aprobarea pentru intrarea in productie, va avea un ecran de 4,3 inci, cu o rezolutie de 800×600, ecran senzitiv (evident), va dispune de conectivitate wi-fi si Blutooth dar si de puternicul procesor Nvidia Tegra 2 (dual-core).

Sony NW-Z1000, vine cu Android 2.3, va dispune de de 512 MB RAM si spatiu de stocare de 16GB, 32GB sau 64 GB si va costa intre 365 de dolari si 561 dolari. Scump, dar poate ca pretul de lansare va fi mai rezonabil.loading...

Adauga un comentariu