Software & Hardware

Wallet Buzz lanseaza aplicatia de marketing mobil cu acelasi nume

Publicat: 21 dec. 2012
5

Wallet Buzz, o companie de marketing mobil, lanseaza prima platforma de mobile marketing din Romania, cat si prima aplicatie pentru smartphone-uri ce foloseste geolocatia pentru a aduce ofertele comerciantilor preferati direct pe telefonul mobil. Aplicatia Wallet Buzz a fost gandita ca un instrument extrem de util posesorilor de terminale mobile cu sisteme de operare Android si iOS, cat si ca o solutie excelenta de promovare si marketing pentru comercianti, relateaza telecompaper.

Utilizatorii pot naviga prin cele sase categorii ale aplicatiei (Restaurants & Bars, Health & Beauty, Fashion, Electronics & Retail, Auto, Financial & Business), pentru a gasi brandurile favorite si locatiile pe care le frecventeaza, sau pot fi instiintati, prin mesaje de tip push, de ofertele acestora in momentul in care trec prin zona unui comerciant. In acelasi timp, utilizatorii pot beneficia de un voucher, rapid si comod, acesta fiind generat automat.

Cu Wallet Buzz instalata, utilizatorul nu trebuie sa tipareasca codul promotional, trebuie doar sa aiba telefonul asupra sa in momentul in care doreste sa beneficieze de oferta aleasa. In plus, prin aplicatia Wallet Buzz, nu vor fi niciodata nevoiti sa plateasca pentru a beneficia de un voucher.

Comerciantii inscrisi in platforma Wallet Buzz au posibilitatea de a isi lansa ofertele direct in buzunarul potentialilor clienti – ofertele pot fi vizualizate si accesate instant, indiferent de locatie, de pe smartphone-ul utilizatorului.

Aplicatia Wallet Buzz se poate descarca gratuit din App Store si Google Play.

Adauga un comentariu