Auto-Moto

Webber, primul pilot care va testa noul monopost Red Bull

Publicat: 05 ian. 2012

Mark Webber va fi primul pilot care va urca în cockpitul noului monopost Red Bull RB8 pentru sezonul 2012 în prima sesiune de teste din aceasta iarna. Red Bull Racing si-a definitivat deja planurile pentru prima sesiune de teste din aceasta iarna, care va avea loc în perioada 7-10 februarie pe circuitul de la Jerez.
Potrivit unor informatii dezvaluite de publicatia germana Auto Motor und Sport, echipa a decis ca Mark Webber sa testeze noul monopost în primele doua zile de teste, în timp ce coechipierul sau Sebastian Vettel va urca în cockpit în 9 si 10 februarie. Aceasta strategie, care nu a fost confirmata oficial de campioana mondiala, a fost adoptata si în sezonul precedent.
Pana în prezent, nici o alta echipa nu a anuntat programul pentru testele de la Jerez, însa este cert ca Ferrari si McLaren se vor prezenta cu noile monoposturi. In schimb, noul monopost Mercedes AMG va debuta pe circuit aiba la a doua sesiune de teste a iernii, care se va desfasura pe circuitul de la Barcelona în perioada 21-24 februarie.loading...

Adauga un comentariu