Eveniment-Social

Week-end plin de competitii sportive, la Iasi

Publicat: 04 mart. 2016
1

In aceste zile, la Iasi vor avea loc mai multe evenimente sportive. In municipiu vor fi organizate meciuri de fotbal, volei, handbal sau baschet, competitii la care ordinea publica va fi asigurata de zeci de forte de ordine. Astazi, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou, se va disputa meciul de fotbal între echipele CSMS Iasi si CFR Cluj, joc contand pentru prima etapa a play-out-ului Ligii I la fotbal. Masurile de ordine la meci vor fi asigurate de 50 de jandarmi ieseni, împreuna cu efective din cadrul celorlalte institutii cu atributii pe linie de ordine publica. Jandarmii vor mai fi prezenti si la alte manifestari sportive in week-end.

Tot astazi, incepand cu ora 15:00, acestia vor fi prezenti pe stadionul din Uricani, la meciul fotbal între echipele CS Stiinta Miroslava – CSM Pascani, la ora 17:30 la Sala Polivalenta, la jocul de volei feminin dintre  ACS Penicilina – CSU Medicina Targu Mures. Maine, jandarmii vor fi prezenti la Sala LPS, la meciul de handbal masculin CS Politehnica Iasi – CS HC 2012 Buzau (ora 11:00), la Sala Polivalenta, la meciul de baschet masculin între CS Politehnica Iasi  – CSU Stiinta Bucuresti (ora 14:30), dar si la meciul de futsal între echipele CSMS Iasi – CFF Clujana Cluj Napoca, in aceeasi sala, de la ora 16:30. Duminica, de la ora 11:00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „Emil Alexandrescu” se va desfasura si meciul de fotbal feminin între echipele CS Navobi Iasi – Olimpia Cluj.

„La toate aceste evenimente sportive, jandarmii vor actiona pentru prevenirea si combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfasurare a manifestarilor si vor interveni prompt, în caz de comitere a unor fapte antisociale, în vederea luarii masurilor legale. Pe lânga activitatile enumerate, jandarmii ieseni continua si misiunile zilnice de mentinere a ordinii publice, alaturi de structurile de politie, în Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos si Raducaneni, precum si activitatile de protectie institutionala”, au mentionat reprezentantii Jandarmeriei Iasi.

Adauga un comentariu