Cancan ultimă oră

What`s Up a ajuns la secția de poliție după ce a fost agresiv cu iubita. Părinții săi au ajuns în urmă cu puțin timp acolo

Publicat: 09 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bombă în showbizul românesc! Artistul What`s Up a fost adus la secția de poliție. Cântărețul a fost încătușat. În urmă cu scurt timp, părinții acestuia au venit pentru a vedea ce anume se întâmplă cu fiul lor.

După ce s-a anunțat că What`s Up a ajuns în cătușe la o secție de poliție din Capitală, după ce a fost violent cu propria lui iubită, în apartamentul în care aceasta locuiește.

Întrebați de către paparazzii ce anume știu despre conflictul dintre What`s Up și iubita lui, părinții cântărețului nu au spus absolut nimic.

Mai mult, tatăl lui What`s Up a avut o reacție ciudată. A dat din umeri atunci când a fost întrebat dacă știe cumva ce s-a întâmplat cu fiul lui. Extrem de nervoși, părinții lui What`s Up au stat câteva secunde în fața secției de poliție. În acest timp în care mama artistului a fumat o țigară, iar tatăl acestuia a stat puțin pe telefon, părând că încearcă să sune pe cineva, după care au intrat înăuntru.

What`s Up, adus în cătușe la secția de poliție

What’s Up dă socoteală în faţa legii. În această seară, în jurul orei 19:30, în urma unui scandal violent, poliţiştii au intervenit la apartamentul iubitei sale din Capitală. Artistul a devenit recalcitrant în prezența oamenilor legii. De aceea a fost dus de urgenţă la secţie! Se pare că artistul a fost violent cu iubita lui.

Adauga un comentariu