Cancan ultimă oră

What`s Up a scăpat de închisoare, dar și de „iarbă”: Câte grame de cannabis i-au confiscat autoritățile

Publicat: 09 nov. 2021
whats`up cu ochelari de soare
What`s Up a scăpat de închisoare

Marius Ivancea, cunoscut de către fani drept What`s Up, a scăpat de închisoare. Interpretul a fost anchetat pentru deținere de droguri. Vedeta a reușit să evite închisoare dar a rămas fără „iarbă“, procurorii DIICOT confiscându-i-o pe toată.

Recent, artistul s-a prezentat în instanță. În urma procesului, What`s Up a scăpat definitiv de problemele sale cu legea. Acesta a reușit să scape și de dosarul de ultraj.

what`s up cu ochelari pe ochi in tmp ce arata semne cu mainele
Marius Ivancea a fost ținut la sertar câteva luni după ce a fost acuzat că a agresat trei polițiști

What`s Up a scăpat de problemele sale cu legea: Artistul a fost lăsat fără „iarbă” de instanță

Artistul a reuși să scape de dosarul de ultraj, anul trecut, dar și de doasarul pentru deținere de droguri, însă a rămas fără „iarbă”. Autoritățile i-au confiscat artistului cantitatea de 1,80 grame de cannabis.

Potrivit oamenilor legii, cultivarea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepsește cu închisoare. Detenția poate dura de la 3 luni la 2 ani sau poate fi aplicată o amendă. Iar dacă faptele privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Marius Ivancea a fost în vizorul autorităților câteva luni după ce a fost acuzat că a agresat trei polițiști. Artistul ar fi fost săltat de un echipaj al Secției 17, înainte de Crăciun. Vedeta s-a comporat foarte agresiv, agenții încercând să-l calmeze. What`s Up a avut un comportant neadecvat, mușcându-l de picior pe unul dintre polițiști. Acesta i-a amenințat pe polițiști cu bătaie, menționând că ar avea prieteni la care ar putea apela pentru a-I „rezolva“ pe oamenii legii.

Pentru a potoli scandalul pornit de artist, polițiștii au fost nevoiți să-l încătușeze pe What`s Up și să-l ducă la secție.

selfie what’s up si fosta sotie simina costea zambind
După nouă ani de relație și trei de căsnicie, What`s Up și Simina au divorțat

Motivul divorțului lui What`s Up și Simina Costea: Certurile erau la ordinea de zi

După nouă ani de relație și trei de căsnicie, What`s Up și Simina au divorțat. Această veste a șocat întreg showbiz-ul românesc. Cei doi au fost un cuplu foarte discret, dar îndrăgit de către fani. Nimeni nu se gândea că vor ajunge să-și spună „adio”.

„Au fost nouă ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut”, a scris artistul pe contul său de socializare.

O persoană din anturajul cântărețului a mărturisită că între cei doi situația era extrem de tensionată. Certurile au devenit o obișnuință, cu toate că, atunci când apăreau în public, mascau problemele căsniciei. În public, cuplul părea extrem de fericit, din acest motiv toți fanii au rămas mască după ce au aflat despre divorț.

Cuplul s-a căsătorit în luna august 2016, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

whats`up alaturi de iubita lui alice badea
La două luni după divorț, What`s Up și-a asumat o nouă relație

La două luni după divorț, What`s Up și-a asumat o nouă relație

După nici trei luni de la divorț, artistul a declarant că iubește din nou. Îndrăgostiții și-au făcut și tatuaje pentru cuplu, pe inelarul mâinii drepte. Cântărețul a decis ca în acest mod inedit să o ceară pe Alice în căsătorie. Aceștia au optat pentru un model foarte comun, un fluture, gest considerat foarte serios de către fanii artistului.

„M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine și viața merge înainte. NUMA’ BINE TUTUROR ???”, a transmis What’s Up pe reţelele de socializare.

doua maine suprapuse cu tatuaj pe degetul inelar
. Îndrăgostiții și-au făcut și tatuaje pentru cuplu, pe inelarul mâinii drepte

What`s Up formează un cuplu cu violonista Alice Badea, aceasta fiind profesoară de muzică și co-fondatoare a două școli private de muzică din București.
Adauga un comentariu