Software & Hardware

WhatsApp, o jumatate de miliard de utilizatori activi

Publicat: 24 apr. 2014

WhatsApp, aplicatia de mesagerie prin internet pentru telefoanele inteligente, care a fost recent achizitionata de Facebook, a anuntat miercuri ca a ajuns la 500 de milioane de utilizatori activi, care distribuie zilnic peste 700 de milioane de fotografii si 100 de milioane de inregistrari video, transmite AFP.

„In ultimele luni am inregistrat o crestere rapida in tari precum Brazilia, India, Mexic si Rusia”, a informat compania intr-un scurt mesaj publicat pe blogul sau oficial. Numai in India, cea mai mare piata a sa, WhatsApp numara in prezent peste 50 de milioane de utilizatori activi.

Mark Zuckerberg, fondatorul si directorul general de la Facebook, cea mai mare retea sociala din lume cu 1,2 miliarde utilizatori activi, a anuntat in luna februarie preluarea WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari. Aceasta suma enorma a ridicat numeroase semne de intrebare, insa Zuckerberg a explicat ca in opinia sa WhatsApp valoreaza mult mai mult.

Cu ocazia Congresul international al telefoniei mobile de la Barcelona, unul dintre fondatori WhatsApp, Jan Koum, a declarat ca aplicatia de mesagerie prin internet pentru telefoanele inteligente va introduce si servicii de apeluri gratuite de voce in al doilea trimestru al acestui an.loading...

Adauga un comentariu