Software & Hardware

WhatsApp primeste update pentru Android si versiunea „N”

Publicat: 11 mai 2016
5

Cei de la WhatsApp au facut in asa fel incat aplicatia sa fie si mai compatibila cu cele mai noi versiuni Android. Noua schimbare a aplicatiei aduce functii pentru noua camera, permitand noi capacitati si un aspect nou.

Exista un nou format de text pentru toate mesajele si exista o noul modalitate prin care replicile sa fie trimise si mai rapid, cu Android Wear, de asemenea. Aceasta actualizare va permite, de asemenea, sa raspunzi din panoul de Notificari, toate in Replici Rapide.

Pentru cei care obisnuiesc sa utilizeze destul de des caractere speciale in aplicatie, dezvoltatorii WhatsApp le-au ascultat rugile si au creat un nou format care contine caractere. De acum, vei putea face urmatoarele 3 lucruri cu simbolurile speciale: *bold* , _italics_ , ~strikethrough~. Destul de simplu, nu?

Exista o noua modalitate prin care poti deschide mai multe ferestre, poti da pe mute conversatiile si/sau sterge mai multe conversatii in acelasi timp. Apasa si tine apasat pe o conversatie, apoi selecteaza restul textului, apoi sterge, arhiveaza sau da pe mute.

Fiecare conversatie are capacitatea de acum sa fie actualizata cu una dintre culorile disponibile: verde, rosu, roz sau mov, sau oricare alta culoare iti doresti, desigur.

Un nou buton Quick Camera apare de acum in conversatie pentru a-ti permite sa alegi o fotografie sau un video din galeria camerei sau poti fotografia sau inregistra un video direct din aplicatie. Aceasta actualizare ar trebui sa fie disponibila in Google Play store incepand din data de de 6 mai 2016. Sunt necesare sisteme de operare de la Android 2.1 in sus, asa incat daca detii un telefon mai nou de 8 ani, ar trebui sa fie in regula.

WhatsApp Messenger este o aplicatie de mesagerie GRATUITA disponibila pentru Android si alte telefoane smartphone. WhatsApp utilizeaza conexiunea telefonului dvs. la internet (4G/3G/2G/EDGE sau Wi-Fi, in functie de disponibilitate) pentru a trimite mesaje si a apela prieteni si familie. Utilizati aplicatia WhatsApp pentru a trimite si a primi mesaje, pentru a efectua si a primi apeluri, pentru a primi si a trimite poze, fisiere video, documente precum si Mesaje Vocale.

DE CE SA UTILIZATI WHATSAPP:

» NICIUN COST PERCEPUT: WhatsApp utilizeaza conexiunea la internet a telefonului dvs.(4G/3G/2G/EDGE sau Wi-Fi, in functie de disponibilitate) pentru a trimite mesaje catre prieteni si familie, pentru ca sa nu fie necesar sa platiti pentru fiecare mesaj trimis sau apel efectuat.* Nu exista niciun cost perceput pentru a utiliza WhatsApp.

» MULTIMEDIA: Puteti trimite si primi poze, fisiere video, documente si Mesaje Vocale.

» APELURI WHATSAPP GRATUITE: Apelati prietenii si familia, gratuit, prin intermediul aplicatiei WhatsApp, chiar si in momentul in care acestia se afla in alta tara. Apelurile efectuate pe WhatsApp utilizeaza conexiunea la internet a telefonului dumneavoastra, mai degraba decat planul de minute oferit de operatorul de telefonie mobila.* (Atentie: Se pot percepe taxe suplimentare pentru consumul de date mobile. Contactati operatorul de telefonie mobila pentru mai multe informatii. De asemenea, nu puteti apela serviciile de urgenta prin intermediul aplicatiei WhatsApp).

» CONVERSATIA DE GRUP: Bucurati-va de conversatiile de grup care va tin in contact direct cu prietenii si cu familia dumneavoastra.

» WHATSAPP WEB: De asemenea, puteti trimite si primi mesaje pe WhatsApp direct de pe browser-ul computerului dumneavoastra.

» NICIUN COST SUPLIMENTAR INTERNATIONAL: Nu se va percepe niciun cost suplimentar pentru a trimite mesaje WhatsApp in momentul in care va aflati in strainatate. Conversati cu toti prietenii de peste tot din lume si evitati costurile suplimentare pentru schimbul de mesaje prin SMS.*

» SPUNETI NU NUMELOR DE UTILIZATOR SI CODURILOR PIN: De ce sa va complicati si sa trebuiasca sa va aduceti aminte inca un nume de utilizator sau cod PIN? WhatsApp utilizeaza doar numarul dvs. de telefon, la fel ca si serviciul de SMS, si analizeaza agenda dvs. telefonica pentru a cauta contactele care au aplicatia instalata.

» INTOTDEAUNA CONECTAT: Prin intermediul WhatsApp, sunteti intotdeauna conectat pentru a nu pierde niciun mesaj. Nu mai exista confuzie privind posibilitate de a fi sau de a nu fi conectat.» CONECTARE RAPIDA CU TOATE CONTACTELE DUMNEAVOASTRA: Agenda dvs. telefonica este utilizata doar pentru a va conecta cu toate acele contacte care au aplicatia instalata, si astfel, nu este necesar sa introduceti sau sa retineti nume de utilizator pentru a introduce contactele.

» MESAJELE PRIMITE IN MODUL OFFLINE: Chiar si in momentul in care veti pierde notificarile sau veti inchide telefonul dvs. mobil, WhatsApp va salva mesajele dvs. recente pana in momentul in care veti utiliza aplicatia din nou.

» SI MULTE ALTELE: Partajare locatie, schimbare carti de vizita contacte, configurare de imagini de fundal si notificari personalizate, trimitere prin e-mail a istoricului conversatiilor, difuzare mesaje catre mai multe contacte simultan si multe altele!

*Taxe suplimentare pot fi percepute de catre operatorul de telefonie mobila pentru depasirea consumului de date mobile. Va rugam sa contactati operatorul de telefonie mobila pentru mai multe detalii.
Adauga un comentariu