Mozaic muzical

Whitney Houston, abuzata de o femeie! Dezvaluiri dureroase despre motivul sinuciderii

Publicat: 09 ian. 2019

Regizorul Kevin Macdonald a dezvaluit adevarul cutremurator despre viata lui Whitney Houston si motivul care ar fi distrus-o psihic pe aceasta si ar fi determinat-o sa-si puna capat zilelor.

Regizorul Kevin Macdonald sustine ca Whitney Houston ar fi fost molestata de o femeie si ca i-ar fi vorbit despre suferinta aceasta asistentei ei personale, Mary Jones, care i-a fost alaturi in ultimii ani din viata.

”A fost ceva la ea care a bulversat-o foarte tare, pentru ca ea niciodata nu s-a simtit bine in pielea ei. Parea asexuala, intr-un mod ciudat. Era o femeie frumoasa, dar nu a fost niciodata sexy. Am vazut si am filmat cu oameni care in copilarie au fost abuzati sexual si era ceva din maniera ei de a fi care m-a dus cu gandul la asemanarea cu ei – un discomfort psihic, poate asta a fost. Dupa ce am deschis subiectul acesta, unii oameni mi-au spus ”off the record” ca Whitney le marturisise ca a fost abuzata si acesta era unul dintre motivele ei auto-tortura. A durat destul de mult timp pana ca cineva sa vorbeasca despre asta, insa intr-un final, familia a facut-o. Mary Jones, care i-a fost alaturi lui Whitney in ultimii ani si care o cunostea, a spus ca artista i-a vorbit despre abuzul al carei victima a fost si ce efect a avut acesta asupra ei. Asta a schimbat tot ceea ce stiam despre povestea vietii lui Whitney. Aceasta sustine ca Whitney i-ar fi spus: ”Mary, si eu am fost molestata cand eram mica. Insa nu a fost un barbat, ci o femeie. Nu, nu i-am spus niciodata mamei mele”, a declarat regizorul Kevin Macdonald la premiera filmului biografic al artistei, care a avut premiera la Cannes, potrivit vanityfair.com.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit