Secretele istoriei

William si Kate, criticati aspru: „Se transforma in familia Kardashian”

Publicat: 06 sept. 2017
3

Familia Regala a Marii Britanii a intrat in vizorul jurnalistilor si este tinta unor comentarii rautacioase, cu o doza mai mica sau mai mare de realism. Comportamentul lui William, al lui Harry si al lui Kate Middleton le-a atras o comparatie neplacuta cu starurile de reality show, mai ales cu familia Kardashian.

A fost o saptamana incarcata la Palatul Kensington.  Prima veste venita din Marea Britanie a fost cea a celei de-a treia sarcini a Ducesei de Cambridge, in timp ce micul print George incepe scoala la o institutie privata pentru care parintii lui vor plati aproximativ 6.000 de lire.

Vezi si De ce sunt revoltati britanicii de cea de-a treia sarcina a lui Kate Middleton

Cu cateva luni in urma, sora lui Kate a avut parte de o nunta luxoasa, iar relatia lui Harry devine din ce in ce mai mediatizata. Iubita Printului Harry a acordat un interviu pentru publicatia Vogue in care a marturisit ca are o relatie minunata cu acesta si ca vor trebui sa o oficilizeze in fata publicului.

Jurnalista Daily Mail Sarah Vine este revoltata de atitudinea pe care o afiseaza membrii tineri ai Casei Regale si adauga ca ei seamana mai mult cu protagonistii unui reality show, cu Kim Kardashian si familia ei, decat cu niste figure publice importante.

“Este ca si cum ar incerca sa transforme Casa de Windsor intr-un reality show, «Keeping Up With The Kensingtons» (nr. show-ul lui Kim se numeste «Keeping Up With The Kardashians», iar William si Kate locuiesc la Palatul Kensington) . Chiar si modul in care au decis sa anunte sarcina lui Kate pare sa fie desprins dintr-o drama siropoasa.  Mama Ducesei care a venit sa stea cu fiica ei ,care sufera de greturi matinale, nu face altceva decat sa completeze tabloul”, a declarat Sarah Vine.

“Printul William este condus de o dorinta sincera de a ajuta oamenii , dar are si o dorinta imatura de a fi adorat. Dar sa fii un monarh de success nu presupune doar sa devii preferatul publicului, ci sa pastrezi traditia, istoria si misterul, intr-o oarecare masura. Regina Elisabeta a inteles acest lucru si asta ii defineste succesul. Are autoritate, intelepciune, un aer mistic care o asaza deasupra tuturor.  Este mai mult decat o emblema, este o persoana care ofera o lectie de conduita celor care vor mosteni tronul”, a mai spus jurnalista.

Adauga un comentariu