Actualitate

Wilmark vrea ca baietii sa-l mosteneasca!

Publicat: 04 nov. 2012
Wilmark, unul dintre juratii emisiunii "Dansez pentru tine", isi doreste ca baietii lui sa-i calce pe urme.
 
"Imi doresc foarte mult ca baietii mei sa fie artisti, si da, sa stie sa danseze foarte bine. Daca o sa fie la nivel profesionist, m-as bucura enorm. Daca nu, orice cariera de artist mi-ar placea pentru ei. Pot sa va spun ca Lucas mi-a facut o mare bucurie in acest sens. Daca la inceput nu era absolut deloc interesat de dans, pe el preocupandu-l mult mai tare sporturile (face judo si este foarte bun la inot) acum incepe sa ii placa sa danseze. In urma cu 2 luni am avut o petrecere in familie la care a participat si bunica lui, mama mea, si cum toti dansam, a devenit putin mai rusinos si a decis ca trebuie sa danseze si el. Si le-a invitat si pe mama lui si pe bunica si a fost foarte distractiv", a spus Wilmark pentru Pro TV Magazin.
 
Intrebat la ce varsta a inceput sa danseze si cand si-a dat seama ca-si doreste sa ajunga dansator profesinist, Wilmark a spus:
"E o intrebare grea pentru latino-americani, pentru ca noi dansam cam tot timpul, de cand suntem mici. Daca ar fi vorba despre dans profesionist, cred ca la 14 ani am inceput cu adevarat, cu dansuri populare traditionale latino-americane – Cumbia, Mapale, Joropo. La noi, Cumbia este de baza. Practic, pe vremea aceea, la scoala la care invatam erau si clase facultative de canto, pian, dans. Mie mi-a placut dansul. Dar era mai mult un hobby, nu ma interesa sa fac o cariera din asta. Atunci ascultam mult rock. Dar, dupa ce am plecat din Columbia si am venit in Romania s-a dizolvat tot acel bagaj de cunostinte si am inceput sa practic dansurile latino prefesioniste, mai mult datorita dorului de casa. Si daca la inceput in Romania am venit sa studiez si imi doream sa fiu inginer petrolist, terminand specialitatea "Foraj si extractie a petrolului", totusi dansul s-a transformat din pasiune si dintr-un mijloc de a-mi alina dorul de casa in profesie".
 
Willmark este casatorit cu Ioana, din 2008, si au impreuna doi baieti: Lucas (4 ani) si Nacio Joakin (7 luni).

Sursa:www.libertatea.roloading...

Adauga un comentariu